biosba csak eszközt tudsz állítani ,hogy honnan bootoljon. A wincsi tárolja az mgr-be ,hogy ő honnan tud. A windowsba tudsz állítani, csatolom a képet hol. (indítható rendszerek megjelenése)
A skint ne nézzétek, suliba vagyok,low gépek ezek
Én tudtam, de a netbook kurvára leszarta, h a boot priority-ben elsőnek tettem az external device-t, uccsónak az ssd-t, kb 20. kibekapcsra hozta be a win telepítőt. (és utána sem sikerűlt felnyomni rá, telón hosszú)
Nem egészen értem, mi a baj... két xp van, mind két partíción 1-1? és mind2 el tud indulni? ha igen, akkor törölni kéne a 2 partición lévőt, de ezt látatlanban nem merem ajánlani, mert lehet, az indul, vagy ott van valami bootmenedzser program.
Ilyenkor általában én mentek mindent 1 másik vinyóra (ami kell) aztán totál gyalu (fdisk) + ujratelep. Ez a leggyorsabb mód, és a legjobb
Ez egy kimondottan jó cikk, benne a lényeg.
Régebben volt Barracudám, meg később Raptor is (azt rühelltem, mert fütyült) Nem hinném, hogy most már lesz más SSDn kívül...
Nálam nagyon fontos a hang szint is, PFC táp, Zalmann proc hűtő, és más semmi zaj (passzív táp folyamatban) ezért adtam el a Raptort.
Szal mindenképp érdemes a réd0, de én sokkal értelmesebbnek látom (a saját felhasználási módomra) gyors SSD + 5400as nagy HDD tárolni (eSata-n is akár, és csak akkor bekapcsolni, ha kell)
huh, szerintem a samu wincsiket felejtsd el. Nekem mindig gariba kötött ki. Most egy WD black caviarom van. Erősen ajánlom a samu helyett, legalább(!) kétszer olyan gyors!
Szerinted érdemes lenne 2db 1terrás samu vinyót Raid0-ba kötni?
Nem csak rendszer lenne rajta. Később meg kapna a rendszer egy SSD-t. RAID0 teszt, elgondolkodtatott.
Jó reggelt! Jó idő lesz ma is. Basszus! Igen,ezek a videók azok amiket nézegttem,csak egy dvd-n vannak egybeszedve.
Jó reggelt Pupu! Hasadra süt a nap!
A skint ne nézzétek, suliba vagyok,low gépek ezek