SziasztsztokTegnap kipróbáltam az örökölt trafómat,hegesztettem.Motoremelőt csináltam hátra,mert sok vas van itt kallódóban.És tapasztaltam 1 jelenséget
A hátsó lánckerék oldalirányban mozog kb 5 mm-ert.Azt tudom hogy 1 kicsit mozognia kell.De ezt kézzel is lehet mozgatni vagy fél centit.
Vagy ez természetes?
Az asszony is hívta már a segélyvonalat.Ráadásul még Orbán is trükköz,el akarja venni többek közt a Leisztinger csoporttól a céget,módosítani akarja a honvédelmi törvényt(pedig az csak rendkívüli állapot esetén hatályos),hogy állami irányítás alá vonhassa a Mal Zrt.-t.
Na jó komolyabban,van biztosítása a cégnek,és a vagyona is több milliárd,ráadásul a tulajdonosok is tartoznak felelősséggel a tulajdoni részarányuk mértékében,és ehhez még le sem kell folytatni a tárgyalást,mert a bíró már ítélettől függetlenül elrendelheti a kár megtérítését ok-okozati összefüggés okán.Magyarul mivel az iszap a Mal Zrt.-é,és az iszap kifolyás okozta a kárt,fizetniük kell.A büntető jogi felelősség megállapítása biztos több évig eltart majd.
A hátsó lánckerék oldalirányban mozog kb 5 mm-ert.Azt tudom hogy 1 kicsit mozognia kell.De ezt kézzel is lehet mozgatni vagy fél centit.
Vagy ez természetes?
Puding formájában.
Tudod mi a jó benned?
?
ÉN!