Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . . . . .
SziasztsztokTegnap kipróbáltam az örökölt trafómat,hegesztettem.Motoremelőt csináltam hátra,mert sok vas van itt kallódóban.És tapasztaltam 1 jelenséget
A hátsó lánckerék oldalirányban mozog kb 5 mm-ert.Azt tudom hogy 1 kicsit mozognia kell.De ezt kézzel is lehet mozgatni vagy fél centit.
Vagy ez természetes?
Esztergáltatni kell neked illesztő adaptert,mert ebbe a gyertyaházba nem tudok menetet fúrni,de holnapra meglesz!
Akkor bocsi!
. . . .
Esetleg ha nem tetszik a rács akkor a keretet fel tudod használni másik rácshoz.
Valahogy összecsomagolom aztán küldöm,nálam csak porosodna.
Gyula nem erre írta a mivant elnézted
Igen stimmel a furat akkor köszönöm nem szenvedek 1 készítésével. .
Már 2L
Egészségedre!Na érdekel a hütötakaró?Lemérted?Ajándékba adom a gumihoz.
Mit nem értesz?Mivel a kifolyó iszap okozta a kárt,és az iszap a Mal Zrt.-é,fizetniük kell!Hogy ki hibázott,az egy másik eljárás alá tartozik!
Ábrus képzeld csoda történt elfogyasztottam 2 nap alatt 1,5 liter tejet.
Puding formájában.
Az asszony is hívta már a segélyvonalat.Ráadásul még Orbán is trükköz,el akarja venni többek közt a Leisztinger csoporttól a céget,módosítani akarja a honvédelmi törvényt(pedig az csak rendkívüli állapot esetén hatályos),hogy állami irányítás alá vonhassa a Mal Zrt.-t.
mivan?
Na jó komolyabban,van biztosítása a cégnek,és a vagyona is több milliárd,ráadásul a tulajdonosok is tartoznak felelősséggel a tulajdoni részarányuk mértékében,és ehhez még le sem kell folytatni a tárgyalást,mert a bíró már ítélettől függetlenül elrendelheti a kár megtérítését ok-okozati összefüggés okán.Magyarul mivel az iszap a Mal Zrt.-é,és az iszap kifolyás okozta a kárt,fizetniük kell.A büntető jogi felelősség megállapítása biztos több évig eltart majd.
Nagyon vadon 2 nagyon ott van . . .
Én már 10x felhívtam a segélyvonalat többet nem tudok tenni én érte. De ezt is szigorúan a céges telefonról.
Engem is lehetne támogatni 1 kis vörös bögyössel de rókafarok nélkül
Nagyon hálásan megköszönnék egy támogatott hengerfúrást,dugattyú és gyűrű cserével!
Gyula, ilyennel nem viccelődünk!
Nekem küldhettek egy kis támogatást,én valóban károsult vagyok!Tönkretették a motorom!
Én meg úgy ismerem Ádi kérdezi Potitól.
Tudod mi a jó benned?
?
ÉN!