Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és minden egyéb költség Ádámé
na 0,1 pontal jobb
Azt a sok játékot.
Te tankolod ő használja szerintem megérdemli.
Működik nálam is a két gép egy monitor
Eddig nem mertem kipróbálni.
No, itt az én gépem indexe:
Wáááhááááá rtl transformers áááááááááááááá. . . . . . . .
jaaaaaaaj de beteg vagyok. . . . .
jó, csak mondtam neki, hogy ez annyira nemjó, mert felszív minden gecit a tankból ááh, mindegy. erről jut eszembe, szerintetek, hogy igazságos a költségmegosztás ha közösen használjuk a verdát?
Ádi?
[52737] ma 17:00
nem cseréled el a fiat-ot arra az ezredesre?
Nálunk ez mindennapos eset (na jó, csak évi kb 2) de még kezdő, csak 20 éve vezet
nem mentem, ott bivalybasznádon, valahol oroszlány és trébánya között fogyott ki, elvitték kútra, még jó hoyg betettem kannát
Má hova legyen olcsóbb... az enyém bő 1 éve majd 50 pengő volt de akkor sem bántam... be gomb - 35 mp - kész desktop

Most moncsit készülök venni, Dell U2209WA, régóta nézegetem, és most kaptam fizetést
Aha értem.

Megjött Ádám és szarakodik az oldal.
Ja ,két külön gép, csak átváltanák VGA-ról DVI bemenetre.

A Raid 0-hoz kurvajó köv fizu kellene.
De lehet azt az olcsó 30Gb-os kingston SSD-t megkóstolom.
Természetesen csak vicceltem
Vele beszélek minden nap szinte...250-es mint az enyém
Az hogy röhögök mint állat, még nem jelenti azt nem érzek együtt veled. Engem asszem az agyvérzés kerülgetne.
Kész szerencse hogy nálunk az asszonynak van külön kocsija, de különben meg.....
Hol fogyott ki a benya?
Sokat kellett menni utána
itt mutatja, mire mennek a vinyók egy SSD ellen
Hogy érted, 2 külön gép? Úgy igen, nekem is úgy van, ha itthon javítok, lóg ki a VGA, azon van a munka (mén az install), enyém meg a DVI-n, azon mén közben a fórum, és itt baxom az időt
Gombbal váltok néha, kész-e... (persze külön egere+billje van)

Még SSD: a srác pedzegeti, réd0ba van 60 gigád, kb 350Mb/s olvasás, és csak 38 rugó... köv. gépemben így lesz.
mia kifogyasztotta a benzint pedig direkt mondtam mennyit tankoltam neki bele, de neki aszonták, hogy ha kigyulladt a benzinlámpa, akkor még sokat elmegy. hát ez nem
kurrrva gyors lesz tőle a géped bazdmeg
ez nem tudom mire jó nem vágom ezt a témát. Ez valami I ram hoz hasonló cuccos?
Help pls
Adott egy Samu 226bw monitor, és két konfig.
Az egyik konfigot VGA kábellel az egyikhez, a DVI kábellel meg a másik konfighoz kötöm be.

Szerinted az analóg vs digitális bemenet kézi kiválasztásával mehet-e egyszerre a két konfig?