Elszaporodtak az egerek, most mászott épp egy át nővérkémen...kicsit kiborult. Írtam egy írtósbrigádnak, hogy mi pénzbe fájna egy pucolás. kb.-re se tudom mibe fáj egy ilyen
Basszátokmeg elég visszaolvasni amit műveltetek!
(azt a pizzás részt kihagyhattátok volna mert most szívem szerint feltépném a hűtőt és kivégezném )
Emrének csak annyit mondanák hogy az Öhlins szemre ugyanakkora mint az exupé (abból is vettem ki) és a himba vicceli meg a dolgozót.
Dr.kineticnek annyit hogy a hengerfejcsavar célszerszámához kell a 13-as crovafej de nem kell aggódni, nekem is adnak a boltba.
Pupunak jobbulást kívánok (ősszel már ne fagyizzon mert megfázik)
HAJTÓMŰOLAJ? ? ? ?
10w40-es MOTOROLAJ ami kimondottan motorkerékpárba való.
Lehet ásványi vagy félszintetikus, a márka kiválasztása pedig vallás kérdése.
Jó estét.Valószinüleg eladósorba kerül a kipufogóm ha készlesz az új faridom,mivel ahhoz már nem passzolna(hosszú).Remélem PUPUnak elöbb meglesz az új Raptor hogy megnézzem az övén hogy áll és beszámoljon a hangjáról is mert nekem is bejön .
Egyébként csavartam ma 200km-t és nagyon jólesett,az áttételezéssel sokkal jobban szedi a lábát az ezredes,viszont a gumi idén már nem melegszik föl rendesen volt hogy 3.-ba nagy ivü kanyarban nagygázon sima aszfalton eltekerte.
(azt a pizzás részt kihagyhattátok volna mert most szívem szerint feltépném a hűtőt és kivégezném
Emrének csak annyit mondanák hogy az Öhlins szemre ugyanakkora mint az exupé (abból is vettem ki) és a himba vicceli meg a dolgozót.
Dr.kineticnek annyit hogy a hengerfejcsavar célszerszámához kell a 13-as crovafej de nem kell aggódni, nekem is adnak a boltba.
Pupunak jobbulást kívánok (ősszel már ne fagyizzon mert megfázik)
Meg van neked ez a szerelési könyv?
10w40-es MOTOROLAJ ami kimondottan motorkerékpárba való.
Lehet ásványi vagy félszintetikus, a márka kiválasztása pedig vallás kérdése.
Senkinek sem ajánlom, hogy megnézze a mártírok című filmet!
BRIDGESTON BATTLAX RACING
Jobb lesz ha megyek pihizni.
milyen gumik vannak ezen a fenevadon?
Egyébként csavartam ma 200km-t és nagyon jólesett,az áttételezéssel sokkal jobban szedi a lábát az ezredes,viszont a gumi idén már nem melegszik föl rendesen volt hogy 3.-ba nagy ivü kanyarban nagygázon sima aszfalton eltekerte.