Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudhatom hogy te mit akarsz.(és mire van lehetőséged)
Elszaporodtak az egerek, most mászott épp egy át nővérkémen...kicsit kiborult. Írtam egy írtósbrigádnak, hogy mi pénzbe fájna egy pucolás. kb.-re se tudom mibe fáj egy ilyen
Nem nagyon akartad rámtukmálni azt a múltkori ezredest se
Még? Még valameddig, ki tudja. Mondjuk lokis-é is tetszik, de barátok közt is 1 kilóval több
Meg a Haynes is megvan.
Meg.
Basszátokmeg elég visszaolvasni amit műveltetek!
(azt a pizzás részt kihagyhattátok volna mert most szívem szerint feltépném a hűtőt és kivégezném )
Emrének csak annyit mondanák hogy az Öhlins szemre ugyanakkora mint az exupé (abból is vettem ki) és a himba vicceli meg a dolgozót.
Dr.kineticnek annyit hogy a hengerfejcsavar célszerszámához kell a 13-as crovafej de nem kell aggódni, nekem is adnak a boltba.
Pupunak jobbulást kívánok (ősszel már ne fagyizzon mert megfázik)
ábrus.
Meg van neked ez a szerelési könyv?
Ja, csere 6000 kilométerenként de évente mindenképpen.
Még.
HAJTÓMŰOLAJ? ? ? ?
10w40-es MOTOROLAJ ami kimondottan motorkerékpárba való.
Lehet ásványi vagy félszintetikus, a márka kiválasztása pedig vallás kérdése.
Istenem. Nem is értem, hogy ennyire beteg filmet, hogy adhattak ki...komolyan nem értem. Ki az aki ilyet csinál?

Senkinek sem ajánlom, hogy megnézze a mártírok című filmet!
Köszönöm.
csak kérdeztem ám, nem kötözködni akartam. Egészségedre a borocskát
Dunlopba a D209 meg D211-ek jöttek be,nagyon jók.
Hülye vagyok..megittam néhány pohár bort ..Persze hogy az .
BRIDGESTON BATTLAX RACING
Jobb lesz ha megyek pihizni.
Nem bridgestone?
Na mi van, mindenki alszik már? én épp valami nagyon beteg horror filmet nézek...ettől leszek idegroncs ám...meg félek a sötétbe meg a zombiktól
Dunlop Battlax Racing
úúú, jobb alsó dob bejövős

milyen gumik vannak ezen a fenevadon?
20w40 vagy 10w30-at ír a gyári papírja.
Itt a jó:VIPERRace
Na most:http://www.viperracecans.com/&..." target="_blank">viper
Kipufogó:http://www.viperracecans.com/&..." target="_blank">viper
Jó estét.Valószinüleg eladósorba kerül a kipufogóm ha készlesz az új faridom,mivel ahhoz már nem passzolna(hosszú).Remélem PUPUnak elöbb meglesz az új Raptor hogy megnézzem az övén hogy áll és beszámoljon a hangjáról is mert nekem is bejön .
Egyébként csavartam ma 200km-t és nagyon jólesett,az áttételezéssel sokkal jobban szedi a lábát az ezredes,viszont a gumi idén már nem melegszik föl rendesen volt hogy 3.-ba nagy ivü kanyarban nagygázon sima aszfalton eltekerte.