1enlőre a fizetésem kéne hogy eljussak a lengőkarig meg a kerekekig és elkezdhessem berakni .
A lábtartót rápróbálom és kiderül majd hogy melyik a rossz és azt kijavítom ha Gyulám a héten küldené a kompressziómérő hiányzó alkatrészét akkor megmérném a kompit és lehet még lebontom a szelepfedelet megmérem a hézagokat kipucolom karbit elkezdem összerakni a blokkot elejét és jöhet a szépítés. Röviden ennyi a heti progi.
Feladni nem tudom mikor tudom, de a visszajuttatással meg abszolút ráérsz. Még az is lehet hogy valami alkatrészbörzén összefutunk a télen.
Más nem kell? (jól gondold meg!)
Most akadt egy kis melóm, utána megyek hátra amúgy is szét kell szednem 1-2 dolgot a gépen.
Elhagytam egy csavart ami a váz bölcső részét fogja hátul a vázhoz.
Ez tartja a blokkot is.
Hallod tökibogyó bemész ilyen kertészboltba és veszel egérírtó pogácsát ilyen csúnya rózsaszínes pogácsák 10 db megeszi és2 nap alatt kipurcan. de ha el is akarod kapni akkor vegyél egér ragasztót tubusos ragacs kirakod 1 kartonra közepébe valami illatos kaját belemegy és beleragad.
Jó reggelt!
Megint hétfő! /szar hetem lesz. Besegítünk a másik csoportnak. Idegen meló, és kurvasok. alienwork /
Hogy hívják az idegenvezetőt angolulu?
Alien Leader
Kicsalogattam a "kicsikét,elsőre simán duruzsolt,pedig a tali óta csak ott állt a garázsban.