Hát akkor mikor cserélünk gyertyát jó gyertyát minek cseréljen ki az ember? Nem feltétlen kell nagy túra hogy beszarjon elég ha leugrasz a közértbe és beköpi az 1ik gyertyád. Ma vitatkozós kedvembe vagyok.
Elöször is,nem akkor cserélünk gyertyát amikor beszarik. Másodszor,hosszú túra elött átvizsgáljuk a motort,és szükség esetén szervizeljük a cserére megérett alkatrészeket. Harmadszor,az a müszaki híba,amí törvényt bont, jobb esetben baleset nélkül. Ne az útszéli mécsesben pislákoló gyertya legyen az, amit cserélni kell majd.
Ha kocsiba ülsz akkor is, de az nem csúszik ki alólad, meg nincs 5sec alatt 100-on. A probléma az hogy akik megveszik ezeket a 100le feletti gépeket még nem rendelkeznek megfelelő rutinnal, mivel valószínűleg az első járművük.
JAjj Poti ne lelkizzél már ezen annyit. Mindennek megvan az ok okozati összefüggése. Akkor te se motorozz mert manapság motorozni menő dolog sokak szerint. A gyalogos is fasz volt kész várta volna meg a zöldet isten így büntette. Ezen nem fogok veled vitatkozni mert mindenre van ellenválasz és ítéletnapig baszhatnánk 1mást. Te se ellenkeztél mikor a túrán voltunk hogy miért megy az xy 200al mikor te utas voltál mögötte mert menő dolog de nem panaszkodtál ütötted a fejét állj meg mert itt csak 90el lehet menni. Na hagyjuk inkább.
De amúgy a gyalogos ha nem indul el a piroson, szabályosan megvárja a zöldet a hülye motoros motorja pont elkerülte volna. Magának kereste a bajt minek szabálytalankodik. . Fú ma reggel genya vagyok nagyon.
Ja 1ből a végével kezdtem mert az elejét láttam ami fel van gyorsítva 1 kicsit. És azért röhögök mert szánalmas faj ez az emberi ott fekszik 1 ember a motoros a motorjával törődik. A csávó telefonálva elmegy az ember mellett a zebrán 1ik se menne oda megnézni van e pulzusa. És ez 1 vicc
Nem menet közben izzík a kipufogó könyök,mivel kícsi a kompresszió,és terhelés alatt nem pörög 3ezres fordulat fölé. Üres járatban,oda húzva a gázt kb 8-10ezres fordulatnál izzík,ez a pontos díagnózis.
http://youtu.be/Nldt5eoohL4
http://youtu.be/aKdluVQ7OnI
Legyen jó napotok.
Sajnos tényleg nagyon kevésen múlik.