Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor mikor cserélünk gyertyát jó gyertyát minek cseréljen ki az ember? Nem feltétlen kell nagy túra hogy beszarjon elég ha leugrasz a közértbe és beköpi az 1ik gyertyád. Ma vitatkozós kedvembe vagyok.
Az a pécsi fiatal srác keresett,250-es frézije van.
. . . . .
Elöször is,nem akkor cserélünk gyertyát amikor beszarik. Másodszor,hosszú túra elött átvizsgáljuk a motort,és szükség esetén szervizeljük a cserére megérett alkatrészeket. Harmadszor,az a müszaki híba,amí törvényt bont, jobb esetben baleset nélkül. Ne az útszéli mécsesben pislákoló gyertya legyen az, amit cserélni kell majd.
Ennek milyen az eleje zene. Állat.
http://youtu.be/Nldt5eoohL4
tescoba lattam az autos cuccoknal a legalso polcon ilye nalu racsot.jol nezett ki,es kegyetlen olcso volt..sztem ott nezdd meg elso korben..
Vazze mekkora genyók ezek a H4es foglaltba volt 1 H1 es átalakító. .
Megyek megjáratom a Sárgát
http://youtu.be/aKdluVQ7OnI
Ha kocsiba ülsz akkor is, de az nem csúszik ki alólad, meg nincs 5sec alatt 100-on. A probléma az hogy akik megveszik ezeket a 100le feletti gépeket még nem rendelkeznek megfelelő rutinnal, mivel valószínűleg az első járművük.
Szevasz fater
kifejezetten baratsagos ar,most mar tudom hova viszem matildot:) (hyundai accent)
Pont ezt írtam példaként
JAjj Poti ne lelkizzél már ezen annyit. Mindennek megvan az ok okozati összefüggése. Akkor te se motorozz mert manapság motorozni menő dolog sokak szerint. A gyalogos is fasz volt kész várta volna meg a zöldet isten így büntette. Ezen nem fogok veled vitatkozni mert mindenre van ellenválasz és ítéletnapig baszhatnánk 1mást. Te se ellenkeztél mikor a túrán voltunk hogy miért megy az xy 200al mikor te utas voltál mögötte mert menő dolog de nem panaszkodtál ütötted a fejét állj meg mert itt csak 90el lehet menni. Na hagyjuk inkább.
Te etzt már átélted nem? Az életed a kezemben volt.
Nem az a lényeg. Hanem, hogy mások élete is a kezedben van, mikor motorra ülsz, mikor odarántasz neki, merazmenő...
Csak ha most lemennék a géptől a hálóba, és ezt ott találnám...
JÓ REGGELT EMBEREK.
Legyen jó napotok.
De amúgy a gyalogos ha nem indul el a piroson, szabályosan megvárja a zöldet a hülye motoros motorja pont elkerülte volna. Magának kereste a bajt minek szabálytalankodik. . Fú ma reggel genya vagyok nagyon.
Ráadásul a flúgos futamban és a balesetben két különböző motor szerepel. De mind1 hatásos lehet.
Sajnos tényleg nagyon kevésen múlik.
hotagulas
Ja 1ből a végével kezdtem mert az elejét láttam ami fel van gyorsítva 1 kicsit. És azért röhögök mert szánalmas faj ez az emberi ott fekszik 1 ember a motoros a motorjával törődik. A csávó telefonálva elmegy az ember mellett a zebrán 1ik se menne oda megnézni van e pulzusa. És ez 1 vicc
Nem menet közben izzík a kipufogó könyök,mivel kícsi a kompresszió,és terhelés alatt nem pörög 3ezres fordulat fölé. Üres járatban,oda húzva a gázt kb 8-10ezres fordulatnál izzík,ez a pontos díagnózis.
Szia hai! Megvan még a szétesikszer? hogy vagy? család?
Baszod, végignézted? Nem hiszem, akkor nem röhögnél...a végén biztos, hogy meghal a zebrás ember...telibe vágja a 200 kg-os motor...