Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az rendben van hogy én is voltam fiatal, de felmerül bennem mégis egy kérdés, miszerint hogy a vén pék faszába kapott ez a kölök jogosítványt?

Vagy ennyire hikomat a kresz oktatás.
idézek egy másik toppikból :
"Hogyan kell ellenőrizni az olajszintet?
Hidegen vagy melegen?
Mert nekem hidegen a nívó pálvca nem éri el az olajszintet
évente vagy valamikor kell utána tölteni olajat?
Meg ha fagyaszt olajat akkor menniyt fogyaszt évene kb?
meg h pedig a motorbol füst nem jön akkor sem amikor hideg meleg és volt bene olaj pedig!kifojni nem fojt az biztos de eltünt.
300 km-rt mentem vele olajcsere után és most nem éri el a nívó pál
ca az oljszintet (hidegen)"
Meló díj nem lesz,mert magam csinálom a mocit. Majd köszörülök bele valami szelepet,aztán be csiszolom,ha szelep baj lesz.
Persze ehhez még hozzá kell számolni a tömítéseket,meg a melódíjat!
Nekem is azt mondta a szerelő,hogy kihagy a gyújtás,dehogy hagyott ki!Nekem inkább a szívótorkokba fújt vissza,de durrogott nekem is hidegen!Részvétem,hengerfej felújítás,nekem 33000ft. volt, neked több lesz,mert több szeleped van!
cseles nagyon cseles a ventilátor alatt ki tudom szabadítani a belsejét
jóbarátom kompreszorokat szerel cégnél, nagyon durva sztoriai vannak
Hát akkor nem értem ez úgy 1be van ponthegesztve hogy csak na és gyári.
Nem baj Sanyi itt 1 kis vigasztalás.
Cső! Majd este!
A kompresszor főtengelyes lett,szétszórta az olajat,ami beleszivárgott a generátorba,és nincs töltés.
én már azt szedtem szét, mert lötyögött kicsit a tengely, és egy bizonyos fordulaton rezonált.
Hú de gáz! Be kellett menni dolgozni! Már a telepen várom,hogy kész legyen egy gép.
Elrontottad az Ikaruszt?
Megyek és megnézem a szelepeket,illetve elöször a szelephézagokat ellenőrzöm. Remélem,megnő a hengerekben a kompresszió.
Hozok ma egyet aztán lefotózom!
. de jó lenne.
Pupu!Tudok neked légszűrő rácsot a hűtő elé!Az MAN szervízbe is dolgozok és ott van bőven!Olyan mint a perforált cső,csak nagyba!
Áh a hűtőventilátor 1be van sajtolva . Ki akartam pucolni a csapágyat kezelni de nem lesz abból semmi.
Tök jó lenne ha így maradna ,mert így is megkapom azt a pénzt,mintha tolnám neki egész délután. Ja,és itthon vagyok.
Ezzel jöhetett volna. És " intettünk neki hogy jöjjön tempót."
Igen a szép szemeid teljesen elbűvöltek el is ment a kedvem tőle hogy akkor megruházzalak. . . . .
Ja és akkor mondják majd neked is " intettem neki jöjjön tempót" . . .