Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd küldd el nekem őket,és megcsinálom beléjük a csatlakozót.Asszem 12X1-es menet.
ne húzd ki a gyufát. . . . . . . . . .
Na most tud szép képet csinálni
Nem para nekem is vannak jó napjaim ma nem az.
Nekem nincs mér gyári indexem azaz van csak hátul de már azon sincs menetes anyás szár kukába vele nem baj Gyulám csinál 1et nekem. Gyulám 12mm a tolómérővel látod hogy nem tudom mekkora a menetemelkedés.
Ugy nem zöld-fehér csikosra akarod festeni a mocid?
Na jó,néha túl dramatízálom a dolgokat.
Mílyen komressziómérö müszered van? A gyári irányjelzöt,olyan menetű csavar rögziti,mint a gyertya menete. Próbáld rá az anya csavart a gyertyára,hogy jó e rá a menet.
Fú a focis csapatomba is osztani kell a népet a miheztartás végett ott se stimmelnek az emberek úgylátszik okt1 meghülyülnek a népek többek között én is .
Így ni! A miheztartás végett! Terminátor!
Tudom most te jössz azzal a tiédbe 100000 fölött van és évi 13467km teszel meg hidd el ha lesz időm akkor én is annyit megyek majd. De mivel februárba vettem és rendbe raktam nekem nem volt időm meg jogsim.
Nem cseréltem még le mert nincs gyertyám . De ha lesz majd másik akkor elküldöm. . .
60000km
Ez a leugrassz és a leugrok nem ugyanaz.
Ez nem rád vagy rám értettem. Csak 1 példa volt de látom nem jól értelmezted.
Mennyi kilométer van a mocídban?
Azért kérdezem,mert azt irtad róla,hogy bontatlan állapotú.
pff,legalabb nem lobogok, mint egy gyozelmi zaszlo, a motor utan 90km/h-s sebessegnel
Nyugalom,ne vitázzatok,engem is lealázott egy 16-éves takonypóc az egyik video oldalon,de van annyi eszem hogy nem állok le vele!Pupu semmi gond,azokat a rozsdás gyertyákat amiket lecseréltél küld el nekem egy bélelt borítékban sima levélként,és abból csinálok neked illesztő csatlakozót.Az a két egyforma menetű se egyforma,egyik hosszú menetű pl.Ladához,a másik meg rövid pl.Simsonhoz.
Nem te mondtad?
A sarkí közértig elmész vele,és beköpi a gyertyát.
Az enyém ne lenne megbízható több mit 2 éve nem volt a gyertya kicserélve 1,5 évig állt kint a hidegbe melegbe fagyba hóba -20fokba is a blokkja bontatlan . És gond nélkül elmentem a túrán 800km és 260km szakadó esőbe beázott gyertyákkal is hazahozott. Akkor hagyjuk már hogy kié a megbízhatatlan. Most nekivágnék így 1 földkörüli túrának vele akkor se lenne gond. Menjél csiszolgassál inkább szelepet mindjárt itt a tavasz addigra kész lesz talán.
a klaviatúra?
Akkor înkább menjél gyalog,ha ennyire megbizhatatlan a mocí,hogy még az utca sarokig se bírja.
Na mi az azonosság?
Húúú Pupu! Ez nagyon rendben van!
inkább fúrd ki a hűtődet
Dagadt! 200cm,és 83kiló!