emre. Azt akartam mondani,hogy nem viszem szervízbe a mocit.
Én már 20év-el ezelött is szedtem szét HONDA CB550-est, meg CB125-öst,és össze is tudtam rakni,úgy hogy jó is volt.
Bizony felemelő érzés volt 190 el menni a vassal de tavasszal megnézem autópályán ritka forgalomba milyen az élet 200 felett előtte úgyis cserélem a gumikat majd.
De ha Sanyi így érzi jól magát vele akkor hajrá nem szeretném énse belehajszolni a rosszba. De 1et ne felejts Sanyi lustulni fog, néha néha ki kell égetni a rendszert
Szóval Snoopy mondta megnézi van e náluk a szervizbe man légszűrő rács ami jó lenne a hűtőm elé védőnek. Nem talált csak olyat amin a képen van és abból csinált magának kaput de mivel nagyon lefogja a levegőt így nem jó nekem. comprende muchacho
Köszörülni kell őket mivel aránytalanul kisebbek mint a megszokott szelepek. Nagyon vékonyak a tömítőélek,nagyon precízen kell őket megmunkálni,azt meg kézzel nem lehet. A végén ezeket is csiszolással illesztik pontosra.
Aztán: meg kell nézni a szelepszárakat hogy egyenesek-e és hogyan illeszkednek a szelepvezetőbe. Ezt otthon hogyan? (Gyuláénál is itt ugrottak meg a költségek)
Szóval itt annyira aprólékos minden hogy ez otthon már (precízen) nem megy. (előbbi kérdésedre válaszolva: nem találsz másét mert ilyen pici szelepek egy autóban sincsenek)
Beszéltem a szerelőkkel és azt mondták,hogy ilyen rácsos lev.szűrő már nincs csak a régi autókon,amit már nem nagyon hordanak szakszervízbe!Egy ilyen lemezt találtam a műhelyben!Nem rég kaput csináltam belőle!
Először is végre tudni kéne hogy mi baja van a gépednek,ez pedig akkor fog kiderülni ha lent lesz a henger és a h.fej, addig kár is tervezgetni bármit is.
Ha hengerfej felújítás akkor az mindenképpen gépműhely (~180cm3 hengerhez ÖT szelep! szerinted mekkora szelepei és szelepélei vannak?)
Ha pedig gond van a dugattyúk körül is, akkor ezeknél CSAK! a gyári alkatrészekkel szabad összerakni.
Én már 20év-el ezelött is szedtem szét HONDA CB550-est, meg CB125-öst,és össze is tudtam rakni,úgy hogy jó is volt.
De ha Sanyi így érzi jól magát vele akkor hajrá nem szeretném énse belehajszolni a rosszba. De 1et ne felejts Sanyi lustulni fog, néha néha ki kell égetni a rendszert
Ez kb. úgy hangzik magyarul, hogy melyik műhelyt részesíted előnyben az előzményekben feltüntetett munkálatok végrehajtására?
Aztán: meg kell nézni a szelepszárakat hogy egyenesek-e és hogyan illeszkednek a szelepvezetőbe. Ezt otthon hogyan? (Gyuláénál is itt ugrottak meg a költségek)
Szóval itt annyira aprólékos minden hogy ez otthon már (precízen) nem megy. (előbbi kérdésedre válaszolva: nem találsz másét mert ilyen pici szelepek egy autóban sincsenek)
Körbenézek ilyen autó tuning boltba ott is használnak ilyen rácsokat.
Vannak már a gyárinál sokkal jobb alkatrészek is.
(egyébként egy bontott hengerfej olcsóbb,mintha szelepeket vennél újonnan)
Ha hengerfej felújítás akkor az mindenképpen gépműhely (~180cm3 hengerhez ÖT szelep! szerinted mekkora szelepei és szelepélei vannak?)
Ha pedig gond van a dugattyúk körül is, akkor ezeknél CSAK! a gyári alkatrészekkel szabad összerakni.