Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mégiscsak jól értettem.
emre. Azt akartam mondani,hogy nem viszem szervízbe a mocit.
Én már 20év-el ezelött is szedtem szét HONDA CB550-est, meg CB125-öst,és össze is tudtam rakni,úgy hogy jó is volt.
Helló belló
Bizony felemelő érzés volt 190 el menni a vassal de tavasszal megnézem autópályán ritka forgalomba milyen az élet 200 felett előtte úgyis cserélem a gumikat majd.
De ha Sanyi így érzi jól magát vele akkor hajrá nem szeretném énse belehajszolni a rosszba. De 1et ne felejts Sanyi lustulni fog, néha néha ki kell égetni a rendszert
Ja szép estét mindenkinek!
Sanyi te vagy a király ! de ezt nem vártam töled ! csak az felett kezdödik a királyság
Bocs én néztem most félre hogy kinek válaszoltál. . . . .
Szóval Snoopy mondta megnézi van e náluk a szervizbe man légszűrő rács ami jó lenne a hűtőm elé védőnek. Nem talált csak olyat amin a képen van és abból csinált magának kaput de mivel nagyon lefogja a levegőt így nem jó nekem. comprende muchacho
Ritkán nézel TV-t
Ez kb. úgy hangzik magyarul, hogy melyik műhelyt részesíted előnyben az előzményekben feltüntetett munkálatok végrehajtására?
Elolvastam de még mindig abban bízom hogy én értek félre valamit!
baszod, ha így folytatod a végén szúnyogháló lesz a gépen
Előzményt olvasd el.
Megvan találtam ilyenek vannak nálunk is az irodákba. . . . . . . .
Remélem hogy ezt a kérdést csak én nem értem?
Szerintem is!Viszont kapunak nem volt rossz!
Egy bontott hengerfej se biztos hogy jó,csak ha tudod honan származik,és láttad motoron müködni,akkor tuti szerintem.
Köszörülni kell őket mivel aránytalanul kisebbek mint a megszokott szelepek. Nagyon vékonyak a tömítőélek,nagyon precízen kell őket megmunkálni,azt meg kézzel nem lehet. A végén ezeket is csiszolással illesztik pontosra.
Aztán: meg kell nézni a szelepszárakat hogy egyenesek-e és hogyan illeszkednek a szelepvezetőbe. Ezt otthon hogyan? (Gyuláénál is itt ugrottak meg a költségek)
Szóval itt annyira aprólékos minden hogy ez otthon már (precízen) nem megy. (előbbi kérdésedre válaszolva: nem találsz másét mert ilyen pici szelepek egy autóban sincsenek)
Köszönöm de ezen nagy a légfogó felület. 1000 hála hogy fáradoztál.
Körbenézek ilyen autó tuning boltba ott is használnak ilyen rácsokat.
ábrus. Te melyik márka szervíznél bankolsz?
Vannak már a gyárinál sokkal jobb alkatrészek is.
Beszéltem a szerelőkkel és azt mondták,hogy ilyen rácsos lev.szűrő már nincs csak a régi autókon,amit már nem nagyon hordanak szakszervízbe!Egy ilyen lemezt találtam a műhelyben!Nem rég kaput csináltam belőle!
Ez meg egy drága menet akárhonnan is nézzük,ezt tudomásul kell venni.
(egyébként egy bontott hengerfej olcsóbb,mintha szelepeket vennél újonnan)
Miért,ezeket a szelepeket már nem kell becsiszolni?
Először is végre tudni kéne hogy mi baja van a gépednek,ez pedig akkor fog kiderülni ha lent lesz a henger és a h.fej, addig kár is tervezgetni bármit is.
Ha hengerfej felújítás akkor az mindenképpen gépműhely (~180cm3 hengerhez ÖT szelep! szerinted mekkora szelepei és szelepélei vannak?)
Ha pedig gond van a dugattyúk körül is, akkor ezeknél CSAK! a gyári alkatrészekkel szabad összerakni.