Mi a helyzet nálatok? Alíg van időm netezni, ha van is, akkor is csak mailezek, de remélem most már leáll nálunk a szezon a munkahelyen, mert kikészültem mostanra. Hogy ment a motorozás? Nem lesz valami tali most hétvégén, még talán az idei utolsó esőmentes, 15 celsius fölötti hétvégén?
en 190 centi magas vagyok 86 kiloval (igen,fogytam ) 600-om van. debrecenbol egy seggel hazahoztam szegedre (kb 200km) es nem volt problemam. viszont az enyem eszi az olajat.1000km alatt kb 4-8 decit,ahogy huzom.ennek valoszinu a szelepszarszimmeringek az okai.a 250-esem egy csepp olajat se evett,bedig azzal tobb ezer km-t megtettem.en azt mondom allapot fuggo az olajfogyasztasa.kenyelmesnek nem olyan kenyelmes,mint egy F2,de sokkal kenyelmesebb,mind egy zxr
Azért ha belegondolok, hogy hengerfej 50-60k (mondjuk kpl blokk is volt 50k-ért)
feszszabályzó 20k
első telószár 20k/db
felni 15k /db
generátor 15k
AC 10k
hűtő 15k
és még lehetne sorolni a "kopó" alkatrészeket akkor a 140k nem is sok annyira az ezredesért. Persze a pakliban benne van hogy az adott alkatrész abban is épp olyan szar.
Torlonyomásos légszűrő házas motor lesz belőle megfordítom a forgásirányt a porszívónak állandó nagy nyomás lesz a légszűrőházba tolja tele naftával a hengereket megy mint 1 rakéta. Csak honnan szerzek akkora hosszabbítót.
Csináltam még a múltkor 1 pucolót porszívóba a klímákhoz ehhez is bevált a gyertyafészket kipuccerolni.
Kinetic
Csak hogy kötözködjek 1 kicsit miért nem akkor kell mielőtt kiveszed a gyertyát ? Akkor nem eshet bele semmi, csak ha berakod.
Mi a helyzet nálatok? Alíg van időm netezni, ha van is, akkor is csak mailezek, de remélem most már leáll nálunk a szezon a munkahelyen, mert kikészültem mostanra. Hogy ment a motorozás? Nem lesz valami tali most hétvégén, még talán az idei utolsó esőmentes, 15 celsius fölötti hétvégén?
mintha engem nem baszogattatok volna hogy milyen jó szellős a műhelyem.
feszszabályzó 20k
első telószár 20k/db
felni 15k /db
generátor 15k
AC 10k
hűtő 15k
és még lehetne sorolni a "kopó" alkatrészeket akkor a 140k nem is sok annyira az ezredesért. Persze a pakliban benne van hogy az adott alkatrész abban is épp olyan szar.
Kinetic
Csak hogy kötözködjek 1 kicsit miért nem akkor kell mielőtt kiveszed a gyertyát