Inkább a kirugózáson javít! Én tavaly télen 20W-et raktam bele,+ felújítottam a szelepelését. Így javult,de még mindig nem vagyok elájulva tőle,szerintem idén kipróbálok még sűrűbb olajat.
az apriliámnál mikor supermotot csinálta belőle akkor 20w motorolajat öntöttem bele és keményebb lett mert sokkal lassabban csillapított be. nem bólintott mikor csak sima teló olaj volt benne enduróra hangolva. Hanem sportmotoros keménység volt.
Nem ismerem azt a traktort,nem tudom hogy néz ki a blokkja,azt hittem csak a hüvellyel van baj.Szokták azt csinálni régebbi traktoroknál,teherautóknál,buszoknál ahol cserélhető a henger(hüvely),hogy nem szórakoznak felfúrással stb.,hanem kinyomatják a hüvelyt és cserélik újra.
Dugattyú alsó holtpont közelébe,dugattyú fölé behegeszteni vmi erősebb vasat és indítózás....hüvely kitol...
Ezt most nem egészen értem, hogy mit hova kell hegeszteni.
Azért kell szétszedni mert szétfagyott a blokk, eddig ragasztgatták, de most komolyabb beavatkozásra lesz szükség, mert lefolyik a víz róla.
Tudod, mit keress nekem? Sötétpiros (minél sötétebb) anyagában színezett plexit (perspex fantázianéven is fut) kerestem már, de sehol nem találtam...
Persze csak ha ráérsz meg ha tud valaki ilyenről, pls
talán ezt 1 fórumon találtam ahol infra plexit keresett 1 gyerek és ezt ajánlották neki hogy itt már vettek.
Dugattyú alsó holtpont közelébe,dugattyú fölé behegeszteni vmi erősebb vasat és indítózás....hüvely kitol...
Azért kell szétszedni mert szétfagyott a blokk, eddig ragasztgatták, de most komolyabb beavatkozásra lesz szükség, mert lefolyik a víz róla.
Tudod, mit keress nekem? Sötétpiros (minél sötétebb) anyagában színezett plexit (perspex fantázianéven is fut) kerestem már, de sehol nem találtam...
Persze csak ha ráérsz