Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom többen 20w-t ajánlják,akkor azt próbálom ki
http://www.mkiplexi.hu/hu/lap-...

talán ezt 1 fórumon találtam ahol infra plexit keresett 1 gyerek és ezt ajánlották neki hogy itt már vettek.
Nekem a 250-be 20W-s Motul volt,hát sokkal jobb lett mint előtte. Utána nem ütött fel sehol.
Inkább a kirugózáson javít! Én tavaly télen 20W-et raktam bele,+ felújítottam a szelepelését. Így javult,de még mindig nem vagyok elájulva tőle,szerintem idén kipróbálok még sűrűbb olajat.
ok. értem, de ez a megoldás nálunk nem működik, mert a hüvely jó, és szeretnénk elérni hogy az is maradjon
az apriliámnál mikor supermotot csinálta belőle akkor 20w motorolajat öntöttem bele és keményebb lett mert sokkal lassabban csillapított be. nem bólintott mikor csak sima teló olaj volt benne enduróra hangolva. Hanem sportmotoros keménység volt.
Az az. Pont olyan kéne, kb 1m2 sehol nem tudtak adni, legtöbb helyen nem is tudják, mi az.
Hát nekem sem jön be a tej. A jó kis vörösbort szeretem ,a szárazabb fajtából.
Végülis a csillapitáson kellene javitani,sürübb olajjal lassabban üljön össze.
Nem ismerem azt a traktort,nem tudom hogy néz ki a blokkja,azt hittem csak a hüvellyel van baj.Szokták azt csinálni régebbi traktoroknál,teherautóknál,buszoknál ahol cserélhető a henger(hüvely),hogy nem szórakoznak felfúrással stb.,hanem kinyomatják a hüvelyt és cserélik újra.
Dugattyú alsó holtpont közelébe,dugattyú fölé behegeszteni vmi erősebb vasat és indítózás....hüvely kitol...
itt az én 1 kis kópém.
1x próbáltam de ki is jött 1ből az első korty után.
A hüvelybe valami keresztrudat heggeszteni és az önindító kitolhatja a dugóval ha elég erős ezt akarta mondani
91' EXUP1000,de Fábi már megmondta:462ml/szár.
Már meglett (Fábi elárulta) Az én könyvem meg kint van a garázsban.
Mekkora kell, mert nekem van valahol egy pici darab. pár centis. olyan infra plexi, majdnem fekete.
Ezt most nem egészen értem, hogy mit hova kell hegeszteni.
Azért kell szétszedni mert szétfagyott a blokk, eddig ragasztgatták, de most komolyabb beavatkozásra lesz szükség, mert lefolyik a víz róla.
Az én tejem is meleg
Megnézem én, ha mondotok egy évjáratot és köpcentit.
Pupu bácsi neked meg ennyi idő után meg kéne kóstolnod a tejcit mert sok időt kihagytál, lehet hogy mégis tetszene az íze.
Egy ász vagy.. (mondjuk pl. tök ász )

Tudod, mit keress nekem? Sötétpiros (minél sötétebb) anyagában színezett plexit (perspex fantázianéven is fut) kerestem már, de sehol nem találtam...
Persze csak ha ráérsz meg ha tud valaki ilyenről, pls
462ml/szár,de a sűrűbb olajtól nem lesz keményebb,csak a csillapítása fog javulni.
Meleg a tejem. (meg kezdek lassan magamhoz térni)
Így van. a fordított villásét nem tudom de csövi szerintem megnézi neked a Haynes könyvben.