ja, mekkora ovis lilamajomvagy, leleplezem a csalásodat, és beszólsz, mert elmaradt a megruházásod.. (arra nem gondolsz, hogy megláttalak, azt mondom, ezt a vén csontot? neki már minden nap ajándék, nem veszem el lábadozással tőle egyiket sem )
kajak érdekes, mert vállalati környezetben alkalmaznak szimetrikus netet.
Itt van nyersen:
Start menü -- Run(futtatás) -- írjuk be: gpedit.msc, majd okézzuk le. A Group Policy (Csoportházirend) nevű alkalmazás nyílik meg, majd menjünk a Számítógép konfigurációja---Felügyeleti sablonok--- Hálózat ---QoS csomagütemező könyvtárba, és ott az A foglalható sávszélesség korlátozására kattintsunk kétszer. Klikkeljünk az Engedélyezvére, a 20-as számot írjuk át 0-ra. Ezután kattintsunk kétszer az Időzítési egység beállítására, ott szintén kattintsunk arra, hogy Engedélyezve, a 10-es értéket írjuk át 0-ra.
Itt van nyersen:
Start menü -- Run(futtatás) -- írjuk be: gpedit.msc, majd okézzuk le. A Group Policy (Csoportházirend) nevű alkalmazás nyílik meg, majd menjünk a Számítógép konfigurációja---Felügyeleti sablonok--- Hálózat ---QoS csomagütemező könyvtárba, és ott az A foglalható sávszélesség korlátozására kattintsunk kétszer. Klikkeljünk az Engedélyezvére, a 20-as számot írjuk át 0-ra. Ezután kattintsunk kétszer az Időzítési egység beállítására, ott szintén kattintsunk arra, hogy Engedélyezve, a 10-es értéket írjuk át 0-ra.
Beszúrtam, nem én írtam, rák nem ír most ennyit:D
FZ6 600-as motorblokk, bele szerelhető FZ 750-es vázba?
Micro netem van.
Am akinek xp-je van annak alapba elveszik 20%, mert lefoglalja az op automata! Ha valakit érdekel,hogy lehet ezt kiütni, akk majd leírom:D
http://www.speedtest.net/resul...
havi 6rongy.