Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tönkrement a buszom,egyenlőre nincs mivel dolgozni. Jó lenne ha ma ez már így is maradna.
az látod lehet
akkor is biztos csúnyán beszéltem, csak az elbűvölő személyiségem elterelte a figyelmet
Durrog is eléggé,azt hittem gyújtás,és cseréltem gyertyákat is,de nem gyertyák miatt durrog.
Kicsit furcsa, nem?
Élőben sokkal békésebbnek tűnt.
És milyen szépen fogalmazott, minimális káromkodás mellett.

Ádám, akarsz róla beszélni?
Jó van na! Le ne harapd a fejem!
Én túrázós típus vagyok,és nem is szoktam 120km/ó-nál gyorsabban menni. Ebben az évben 13ezer km-t mentem,és szépen ment a mocim.
Leg közelebb inkább lemaradok,az ilyen sebesség máníás örültektöl.
a kor miért számítana? az számít, ha lóg a bele, azt akko persze, nem jó neki ha kinyomják a szemét, de ez karbantartás, nem korfüggő
Na megvagyok a 2400nmessel jön a kicsi 580nmes.
Jaja a kipuf szeleped nem zár jó ez magyarázza miért olyan kicsi a kompresszió és izzanak a könyökök. Durrogni nem szokott?
Meg az az igazság,hogy régen volt mocim,és elég parás vagyok. Na meg nem csapnám agyon a gépem. Akinek sürgős az menjen csak. Inkább benzinre menjen el a pénz,mint alkatrészekre.
Én se szoktam,csak két sebesség mániás haver után nem akartam lemaradni. Egy SUZUKI SV-1000 és egy TL-1000 volt a társaság.
Én soha nem mentem még egy pillanatra sem 200 közelében ,sztem ezek öreg gépek már ehhez a tempóhoz.
Lehet hogy "csak" a szelepeket kéne becsiszolni,kihézagolni,aztán megint régi a masina.
Én is a kipufogószelepre gondolok,mert kb 200km/ó feletti tempóval mentem vagy 20kilométert,és mikor megálltam vele még jó volt a moci. Aztán kb 1-óra mulva már csak 3-henger indult el,és a negyedik csak néha índult el.
ja, lehet ott ég az anyag
Nyitva lesz a kipufogószelep. Sztem nem jól zárnak.
Miért izzik a kípufogó könyök a 3-as és 4-es hengernél,mikor ebben a két hengerben kevesebb a kompresszió?
beszéltem a gyerekkel
van egy olyan érzésem hogy ebből az üzletből semmi nem lesz
de nem okoskodok előre, szombat délelőtt ha összejön megnézem a gépet.
Na megyek kicsit dolgozni 2400nm és 580 nm stúdiót ki kell kicsit takarítanom.
. . jajj de sok pénzembe fog kerülni ez a pár cucc ha összejön. .