20 éves genyó skoda volt,nem mertem többet elkérni,és amúgy sem volt sok meló vele.Szét volt bontva csontra,4 hibátlan bontott ajtó,2 új szépen felrakott küszöb,meg 2 szépen felrakott sárvédőív
Tegnap jártam a Kóóórraa áruházban.Nemsokkal azután ahogy bementem szemem sarkából 1 csini lányt pillantottam meg.Elmentem mellette,és gondolkoztam:-de ismerős ez a picsa
Aztán megfordultam,és mellette állt 1 fórumtárs
Ekkor adódott össze a fejemben a teljes kép.Úgy meg voltam lepődve,hogy 1 értelmes szó sem hagyta el a számat a sziasztok-on kívül Még a mellettem lévő hölgyecskét sem volt eszem bemutatni
És még menyi hibalehetőséget kihagytál. . .
Egyébként annyira nem kell hasra esni ettől.Ma már olyan anyagok , és felszerelések állnak rendelkezésre,hogy azt az ember pár évvel ezelőtt el sem tudta volna képzelni.És egész ügyes,gyárinál is simább felületet lehet létrehozni.Nagyon sok türelem,figyelem,és szakértelem kell ehhez is.Mivel ez is olyan mint a kártyavár építés,egyik dolog következik a másikból ill másikra.
Ma már olyan tehnológiák vannak hogyha az udvaron lefújok 1 ajtót és nincs szélvihar meg bogárözön akkor azt soha meg nem fogod mondani hogy nem pormentes fülkében készült
Ezt már nem 1 szer próbáltam.CSak ebben az esetben 1 csomó festés utáni varázsszerre és kinlódásra van szükség .
a szárazkarteres azt jelenti, hogy NEM a blokk aljában van za olyaj, hanem egy külön tartályban (pl vázban szokott enduróknál, buelleknél, vagy a harleyknál a nyereg alatti tartályban van), és onnan nyomja a kellő helyekre az olajat. a Nedvesk-s az mikor a blokkban lötyög az olyaj, azt onnan szíjja.
megtaláltam a megoldást!
fotók nál
az egy honda xl. annak száraz karteres blokkja van. ha jár a motor felnyomja az olajat a vázba, kell járatni és utána lehet olajszintet nézni. ha áll a motor szép lassan lefolyik az olaj a blokk aljába
40 ezredes+ anyag és így kb 65 körül állt meg
Aztán megfordultam,és mellette állt 1 fórumtárs
Ekkor adódott össze a fejemben a teljes kép.Úgy meg voltam lepődve,hogy 1 értelmes szó sem hagyta el a számat a sziasztok-on kívül
Csináljak belőle egy jó két hengeres mocit?
Egyébként annyira nem kell hasra esni ettől.Ma már olyan anyagok , és felszerelések állnak rendelkezésre,hogy azt az ember pár évvel ezelőtt el sem tudta volna képzelni.És egész ügyes,gyárinál is simább felületet lehet létrehozni.Nagyon sok türelem,figyelem,és szakértelem kell ehhez is.Mivel ez is olyan mint a kártyavár építés,egyik dolog következik a másikból ill másikra.
Ma már olyan tehnológiák vannak hogyha az udvaron lefújok 1 ajtót és nincs szélvihar meg bogárözön akkor azt soha meg nem fogod mondani hogy nem pormentes fülkében készült
Ezt már nem 1 szer próbáltam.CSak ebben az esetben 1 csomó festés utáni varázsszerre és kinlódásra van szükség .
Majd Jaszi elmeséli milyen volt, mert Kecskeméten van a gép.
De az is lehet mire odaérnék Ő már megtankolja....
a drz-m is játszott ilyet ha sokat állt
fotók nál
az egy honda xl. annak száraz karteres blokkja van. ha jár a motor felnyomja az olajat a vázba, kell járatni és utána lehet olajszintet nézni. ha áll a motor szép lassan lefolyik az olaj a blokk aljába
nem jössz megnézni?