Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért akarják kivenni a hüvelyt?Kidobós,cserélni kell?
Mert ha igen és az önindító elég erős,csavart vagy vmi vasat kell bele hegeszteni a dugattyú fölé közvetlenül,és majd az kitolja.
Köszi, megkérdem őket, bár a munkámból adódóan ismerem a céget. Mondjuk nem is egészen ilyesmire gondoltam.
Találtam Tolnában egy hirdetést, üres blokk 50k
Meg holnap még felhívom a Habi kft.t is, talán náluk is van valami.
A pesti parasztgyerek miket nem talál fél másodperc alatt mi? traktoralkatrészeket Emrének beszarás mekkora koponya vagyok.
Van Kecskeméten,Izsákon,Lajosmizsén,Szigetváron,Kunszentmiklóson bolt amelyik színpatikus.
Köszi papa.
Izsákon is van 1 boltjuk.
Cső! Jól megszívtam,kész lett a busz,korán ittam a medve bőrére! Terheletlen állapotban 34cm.
Akkor 15 vagy 20w-al kell próbálkoznom ugye?
Esetleg azt megtudod mondani mennyi kell bele száranként?
Én világ életembe utáltam a tejet. Utoljára anyuciból ittam.
Na, ez:
http://www.agroinform.com/foru...

Itt a hozzászólásokat nézd át valami kecskeméti nagytraktor kft emlegetnek
Nekem van egy ilyenem Valaki mintha lenne aki trakikat javít, utána nézek....
hű, nem is hangzik rosszul
2 édesítővel, melegen.
neszójjábe
a tej jó, szeressük
Jó estét Bakosi Pisti!
Help pls

Fater megfagyasztotta tavaly az UE-28-as traktorját, ezt eddig ragasztgatták, toldozgatták, de mostanra elég ratyi lett.
Az egyik hüvellyel már napok óta szopnak, nem tudják kivenni.

Tudtok valahol ahol esetleg kpl blokkot lehetne venni, vagy foglalkozik ilyen gépek javításával, alkatrészekkel?
Mint 1 kisgyerek tejecskét iszik.
Köszi mester mert akkor hétvégén megyek haza és veszek is majd akkor.
Azt hiszem most ki kell mennem a konyhába megmelegíteni a tejem.
Te tudod, hogy mit akarsz a géppel kezdeni, de nem értem akkor miért nem ezt írtad. Ugyanis per pillanat ezt a kijelentésedet vizsgáltuk:

"ábrus. Te melyik márka szervíznél bankolsz?
Vannak már a gyárinál sokkal jobb alkatrészek is."

Természetesen előfordulhat hogy én is rosszul értelmeztem.
PUPU! holnap megyek a BAUHAUSBA,ott lehet kapni ilyen rácsot,majd megnézem Neked a méreteket és az árakat.
akkor nekem is az jött át, ami neked. Na, szólok is alkatrészes havernek, hogy mennek majd szelepekér, utalhat ábrusnak.