Valami tévedés folytán vannak akik azt gondolják hogy ezek a 20 szelepes nagy kompresszióviszonyú kihegyezett könnyűfém sportmotor hengerfejek olyanok mint régen a Zsiguliké vagy a Skodáké, csak becsiszoljuk a hagyományos kézi módszerrel (valahogy) a szelepeket és kész. (hát ez itt már nem az a pálya)
Gyárilag 10w-s van neki írva.
Idehozza a gyerek a 600-as Hornetet hogy ez 116Le-s a hátsó keréken mérve és nagyon vadállat lett a tuning után (sportszűrők-dynojet kit) csak nincs normális alapjárat. (persze fiam 95 lovas a főtengelyen új korában)
Erre megyek vele és megállapítom hogy ez még a gyári teljesítményét sem tudja.
Emberünk lehülyéz és közli hogy ha nem értek hozzá akkor minek nyúlok bele?
- Fiacskám te kaptál két foggal kisebb lánckereket előre,azért megy "jobban" mint amikor bevitted "tuningolni" ugyanis nem megy többet 180-nál,nem tűnt fel?
- Hát persze hogy nem megy mert letilt hatodikban olyan bika lett.
- Fel lett téve később (nem nálam) a gyári áttétel és láss csodát,szétszaladt a ménes!
Nekem a Yakomotos Attila oda is 20-asat ajánl, egyesek szerint jó bele a hajtóműolaj. Vagy amit én is használok, az egy esztergált kb. 2cm magas persely amivel megtoldottam a feszítőcsavart. (mivel most nem tudom milyen olaj van benne)
Jut eszembe, van feléd még egy kis tartozásom. Ezekben a percekben intézkedtem ez ügyben, holnapra ott kell lennie a pénznek.
Köszönöm még egyszer
Valami DYNOJET cuccot emlegetett hogy van benne.Egyébként az ilyen "nagyon erös a motorom" szöveg után próbálva álltalában csalódás volt számomra.Kinek mi az erös..
Ábrus van infód róla milyen viszkozitásu olaj megy a telómba?
Keményiteni szeretnék,nagy féknél elég süppedös.A rugóm már be van csavarva fullra.
ábrus. Mondtad PUPU-nak,hogy ha kiveszi a gyertyákat,tele hullik homok szemcsével a henger?
Elötte ki kell porszivózni a gyertya fészkét,és csak utánna szabad vissza szerelni a gyertyákat.
Ez az a megkímélt fajta.....
Egy linket tudsz adni ki tolta fel?
Te mit ajánlasz?
Beszélnünk kellene hogy akkor hogyan tovább, mi legyen.
szanaszét?
Ez is valami ilyesmi lesz, mert: hidegben is szivató nélkül pöccre indul, meg ilyen csendes FZR-t még ne is hallottam.....
Kicsit keresgéztem, az exupról nem találtam anyagot.
De a többi amit megnéztem az 10-es olajat ír az FZR-hez
Idehozza a gyerek a 600-as Hornetet hogy ez 116Le-s a hátsó keréken mérve és nagyon vadállat lett a tuning után (sportszűrők-dynojet kit) csak nincs normális alapjárat. (persze fiam 95 lovas a főtengelyen új korában)
Erre megyek vele és megállapítom hogy ez még a gyári teljesítményét sem tudja.
Emberünk lehülyéz és közli hogy ha nem értek hozzá akkor minek nyúlok bele?
- Fiacskám te kaptál két foggal kisebb lánckereket előre,azért megy "jobban" mint amikor bevitted "tuningolni" ugyanis nem megy többet 180-nál,nem tűnt fel?
- Hát persze hogy nem megy mert letilt hatodikban olyan bika lett.
- Fel lett téve később (nem nálam) a gyári áttétel és láss csodát,szétszaladt a ménes!
Jut eszembe, van feléd még egy kis tartozásom. Ezekben a percekben intézkedtem ez ügyben, holnapra ott kell lennie a pénznek.
Köszönöm még egyszer
Ábrus van infód róla milyen viszkozitásu olaj megy a telómba?
Keményiteni szeretnék,nagy féknél elég süppedös.A rugóm már be van csavarva fullra.
Elötte ki kell porszivózni a gyertya fészkét,és csak utánna szabad vissza szerelni a gyertyákat.