Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elképzelem ahogy a szelepet, meg a szelepüléket így becsiszolja
köszi
Láttam már, de nem emlékeztem rá
Ez az a megkímélt fajta.....
Egy linket tudsz adni ki tolta fel?
Valami tévedés folytán vannak akik azt gondolják hogy ezek a 20 szelepes nagy kompresszióviszonyú kihegyezett könnyűfém sportmotor hengerfejek olyanok mint régen a Zsiguliké vagy a Skodáké, csak becsiszoljuk a hagyományos kézi módszerrel (valahogy) a szelepeket és kész. (hát ez itt már nem az a pálya)
Sanyikám ha lesz 1 csöpp időd mérd meg légyszives az első lábtartód mennyire van a földtől mondjuk az alja.
ábrus. Tudom,sz@rral nem lehet guritani,de hülye azért nem vagyok.
Te mit ajánlasz?
Ja Emre ezt nem is láttad tudtam hogy ismerős valahonnan. Azért pöcre indult.
Gyulám!
Beszélnünk kellene hogy akkor hogyan tovább, mi legyen.
hogy hogy szétszaladt?
szanaszét?

Ez is valami ilyesmi lesz, mert: hidegben is szivató nélkül pöccre indul, meg ilyen csendes FZR-t még ne is hallottam.....

Kicsit keresgéztem, az exupról nem találtam anyagot.
De a többi amit megnéztem az 10-es olajat ír az FZR-hez
Jó szórakozás lesz,el játszok a 20db szelep becsiszolásával egy jó pár napot.
Erre most mit mondjak? (mit szeretnél hallani?)
Gyárilag 10w-s van neki írva.
Idehozza a gyerek a 600-as Hornetet hogy ez 116Le-s a hátsó keréken mérve és nagyon vadállat lett a tuning után (sportszűrők-dynojet kit) csak nincs normális alapjárat. (persze fiam 95 lovas a főtengelyen új korában)
Erre megyek vele és megállapítom hogy ez még a gyári teljesítményét sem tudja.
Emberünk lehülyéz és közli hogy ha nem értek hozzá akkor minek nyúlok bele?
- Fiacskám te kaptál két foggal kisebb lánckereket előre,azért megy "jobban" mint amikor bevitted "tuningolni" ugyanis nem megy többet 180-nál,nem tűnt fel?
- Hát persze hogy nem megy mert letilt hatodikban olyan bika lett.
- Fel lett téve később (nem nálam) a gyári áttétel és láss csodát,szétszaladt a ménes!
Értem,én köszönöm.Megyek hoztak 1m3 fát,ledobálom.
Nekem a Yakomotos Attila oda is 20-asat ajánl, egyesek szerint jó bele a hajtóműolaj. Vagy amit én is használok, az egy esztergált kb. 2cm magas persely amivel megtoldottam a feszítőcsavart. (mivel most nem tudom milyen olaj van benne)

Jut eszembe, van feléd még egy kis tartozásom. Ezekben a percekben intézkedtem ez ügyben, holnapra ott kell lennie a pénznek.
Köszönöm még egyszer
Valami autó szelepet nem lehet bele köszörülni?
Valami DYNOJET cuccot emlegetett hogy van benne.Egyébként az ilyen "nagyon erös a motorom" szöveg után próbálva álltalában csalódás volt számomra.Kinek mi az erös..
Ábrus van infód róla milyen viszkozitásu olaj megy a telómba?
Keményiteni szeretnék,nagy féknél elég süppedös.A rugóm már be van csavarva fullra.
Kb 10-12e darabja
Nem ma jöttem pestről.
ábrus. Mennyibe kerül 8db kipufogószelep,és hol tudok venni?
ábrus. Mondtad PUPU-nak,hogy ha kiveszi a gyertyákat,tele hullik homok szemcsével a henger?
Elötte ki kell porszivózni a gyertya fészkét,és csak utánna szabad vissza szerelni a gyertyákat.
hehehe. de ez legalább vizesen is beindult és hazahozott nem úgy mint 1eseknek. Ugye Ábrus?
Ábrus milyen gyertyát ajánlasz bele mert ezeket le kellene cserélni mert 2 tiszta rozsda.