Én sem értem ezt a Cindyt . Én feleígy néznék ki,már telelennék lével a sok ötvenes magányos háziasszony kegyeiből!
Jön a telefon,hogy hova kellene menni estefelé, felülnék a legkirályabbmotorra-amirecsakszeretnék verdámra és elzúznák a mamihoz,lazán megérkeznék,mosoly-mami elolvad a macsó karakteres csávótól.
A moci ott marad a villa garázsában mert vacsorázni úgyis a mami Astonjával megyünk, aztán egy kellemes este után a mamit otthon el kell kényeztetni és felmarkolni az eladott FZR árát ezért a pár óráért.
A másik verzió a "több mint testőr" feladat ellátása valami hasonló helyen Pl Californiában. (hülye ez a Cindy elvesztegeti a tehetségét,mondom én )
Nem így volt Ádám kultúrember!
- Helló,ez a termék hibás.
-Nem értem.
-Mondom hibás,nem jó.
-Ez a termék hibátlan.
-De meg sem nézted!
-Nem kell megnéznem ahhoz hogy tudjam,a mi termékeink hibátlanok.
-De ez szar!
-Dehogy,ez hibátlan.
-Cseréljétek ki mert.....
-Mert?
-Nagyon durva leszek!
-Elnézését kérem uram,azonnal intézkedem!
-Azért,mert esetleg szétverek itt valakit!
-Legyen szíves adja ide a terméket és a jótállási papírokat,köszönöm.
-Mákod van köcsög hogy jó napom van.
- (Ádám az udvarias,beviszi a cuccokat a másik helyiségbe majd mosolyogva visszajön)
-Jó napot uram,miben segíthetek?
-Na mi lesz a cuccommal?
-Miről van szó?
-Amit az előbb bevittél majom!
-Micsodát uram?
-A CUCCOT AMIT HOZTAM TE KÖCSÖG! ÁÁÁÁÁÁ!
-Ne haragudjon de nem tudom hogy miről beszél.
-SZÓRAKOZOL VELEM CINDYBABA?
-ANYÁD A CINDY BASZOD! LERÚGOM A FEJED KURVAGECIKÖCSÖG!
De talán az is jáccik, amit lilapúpú mond, hogy az 1000redes jóval nehezebb, meg ő is 120.
Egy komoly féknél elég nagy súly esik előre így, 2 alatt nekem sehogy se volt jó.
Csak a pályán felmelexik a gumi, úgy áll be a 2 körüli érték..
Nekem elöl 2,2, hátul 2,4, így jó ebben a hűvösben (most nem melegszik meg)
Múltkor a talin leengedtem próbára 1,8-2-re (e-h) és úgy kacsáztam a kanyarban, mint Donald. Alig tudtam menni a többiekkel.
Bazzeg nem hiszem el hogy a te alkatoddal tudásoddal ez a szellemi és a ninjaszamurájkungfutekwondotaichi ra értsd ne tudd magad eladni. Írj hirdetést takarítást vállalok magányos hölgyeknél. Havernak bejött. Tanganaci és takipapit játszik és a néniket is lepókhálozza.
Jön a telefon,hogy hova kellene menni estefelé, felülnék a legkirályabbmotorra-amirecsakszeretnék verdámra és elzúznák a mamihoz,lazán megérkeznék,mosoly-mami elolvad a macsó karakteres csávótól.
A moci ott marad a villa garázsában mert vacsorázni úgyis a mami Astonjával megyünk, aztán egy kellemes este után a mamit otthon el kell kényeztetni és felmarkolni az eladott FZR árát ezért a pár óráért.
A másik verzió a "több mint testőr" feladat ellátása valami hasonló helyen Pl Californiában. (hülye ez a Cindy elvesztegeti a tehetségét,mondom én
Azt hittem engem videózott megint valaki.
http://koponyeg.hu/t/P%C3%A9cs
- Helló,ez a termék hibás.
-Nem értem.
-Mondom hibás,nem jó.
-Ez a termék hibátlan.
-De meg sem nézted!
-Nem kell megnéznem ahhoz hogy tudjam,a mi termékeink hibátlanok.
-De ez szar!
-Dehogy,ez hibátlan.
-Cseréljétek ki mert.....
-Mert?
-Nagyon durva leszek!
-Elnézését kérem uram,azonnal intézkedem!
-Azért,mert esetleg szétverek itt valakit!
-Legyen szíves adja ide a terméket és a jótállási papírokat,köszönöm.
-Mákod van köcsög hogy jó napom van.
- (Ádám az udvarias,beviszi a cuccokat a másik helyiségbe majd mosolyogva visszajön)
-Jó napot uram,miben segíthetek?
-Na mi lesz a cuccommal?
-Miről van szó?
-Amit az előbb bevittél majom!
-Micsodát uram?
-A CUCCOT AMIT HOZTAM TE KÖCSÖG! ÁÁÁÁÁÁ!
-Ne haragudjon de nem tudom hogy miről beszél.
-SZÓRAKOZOL VELEM CINDYBABA?
-ANYÁD A CINDY BASZOD! LERÚGOM A FEJED KURVAGECIKÖCSÖG!
Egy komoly féknél elég nagy súly esik előre így, 2 alatt nekem sehogy se volt jó.
itt e, közelebbi nincs Pécshez
Nekem elöl 2,2, hátul 2,4, így jó ebben a hűvösben (most nem melegszik meg)
Múltkor a talin leengedtem próbára 1,8-2-re (e-h) és úgy kacsáztam a kanyarban, mint Donald. Alig tudtam menni a többiekkel.
Megjött a csomag
Küldtem mailt szeretném az anyagiakat rendezni.
Faszért kell ilyen kibszottul kurvacsúnyán írni, bazdki ! ? ! ?
Csak túl nagyot ütsz, ha felhúznak.