Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neki vagy neked?

ki jön veled?
Na mennem kell befejezni ezt azt később benézek du vagyok live ba.
Én is elküldtem az embert 3 napra Alsóőrsre
jó vót
Este vagy a hold miatt vagy a tali láza miatt nem bírtam aludni csak forgolódtam mint egér a ketrecbe. .
De várom a holnapot .
Én bőven 90 fölött vagyok papa 116kg
És lehet lesz 2 személy ma még kiderül
az jó lesz
amúgy szerintem egy személlyel 90kg felett annyinak kell lennie.
jo ido lesz,ha en azt mondom:)
Vasárnap ne motorozz szar idő lesz
De ne a pályázást nézd bakker modern gumik pályán ja hol megyek én modern gumival pályán.
Meg a tied ami volt 100kg könnyebb mint az enyém.
Na mind 1 2,2 2,5 lesz
max két személlyel lehet ennyi
de kibaszott qrva csunyan beszelsz bazzeg...
en maradok.

jut eszembe,hetvegen ugye haza kell mennem.asszony azt mondta menjek motorral,hagyjam az autot,jo ido lesz.uj korszak nyilt a tortenelemben,most mar engedi,h motorozzak,sot! o kuld
Faszt. úgy csináltam, ahogy velem szeretném h bánjanak, nem geciztem.
Jéézusom, a gyári hátra 2.9? azz milyenmá
ebben nem vagy okbiztos,de ugy tudom az csak a zajszuro. nekem amint latod februar ota benne van,es 99%-ban gond nelkul indult.a maradek 1% akkulemerules,v benzinhiany miatt volt.azota elmentem legalabb 2000km-t.szoval kijelenthetem,h jo.
Hülyevagy, gecikemény. én éppcsak melegen(!) bő 2-vel kanyarogtam, utcán max 2.2 hátul esetleg 2.3.. de pl a modern gumik pályán elől 1.7, hátul 2.. de sztem gépkönyvben az ajánlott értékek! a kétësféllel a sarkon sem fordulnék be
Szép napot

Most komoly? egész hétvégére itthagytok?
Vagy a gyári 2,5 2,9?
Na akkor a fontos dolgok mielőtt holnap elindulok. Adatokat pls keréknyomás elöl hátuk 2,5.2,5 jó?

"Micsodaaa? Gariztatni akarsz? Gyereboxoljunk, intézzük el, na gyere-gyere...."
Jóhogy Te voltál a legjobb garisa, mert mindenki "lebeszéltél" a garanciális jogainak érvényesítéséről.
hülyevagy, énvoltam a legkirályabb garis