Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem hajnalban bevittem az asszonyt a kórházba.
Állítólag még hagyják kicsit szenvedni, mert a víz elment, de a kölök még keresztbe fexik. Szóval császár lesz....
Majd olyan 7-8 óra körül kipiszkálják belőle a gyereket, és 6 körül megyek vissza.

Asszem egyszer leverem rajta ezt az elmaradt bulit.....
Mér nem ért rá még pár napot...

Asszem Sásdra nem érek le háromra
De lehet este lenézek majd.
Zsolti ne mosd le a motort,mert utána te is tolhatod!
Látom mindenki alszik. Tépek tévézni.
Ti mikorra tervezitek az odaérést?
Jó,az alagútban nem mennék 200-zal.
küldjetek már mailben telszámot lécci, aki ottlesz korán! adamd.nemeth kukac gmail pont com
De lehet hogy jól fogok viselkedni és 80-90-nel fogok cirkálni.
Nekem a 150km-re ha az M6-oson mennék akkor 1,5 órát számolt,ha a 6-oson megyek akkor 2-őt.
Az első esetet nézve (ábrus+FZR1000 kombináció) ez kb egy óra lenne(remélve hogy nem mérnek sehol,mert a kmóra mutatója a dunaújvárosi felhajtón átlépné a 200-at,és csak a Pécs előtti lehajtónál jönne vissza 200 alá )
Éppen ezért marad a 6-os és a 100-140.
Nagy fálu áz á pöst. Sok a szekír
Basszus ti 11-kor indultok és háromra akartok odaérni? (Lengyelországfele mentek?)
Na elbújtam Ikim 11 kor shell kút. Ha snoopy jelentkezne akkor majd 11 kor értekezünk. Jó éjt skacok és örülök hogy végre ha isten is úgy akarja akkor holnap összeröfenünk. reggel 6 kor kelek
Na megyek alukálni. Joccakát!
hello sziasztok vannak fzr 600 alaktrészeim akit érdekel ezen a számon elérhetö vagyok 06202886711 ja meg gilera rc alkatrészem is van hivhattok bátran Udv sándor
Gyere csak,ha bebaszunk úccse haljuk!
Mééééé? Sirok sem volt gáz.
Maradok itthon oszt majd jól éheztek. Majd ríttok.
Füldugó ? páncélos hadosztly, roham közben. Az talán elnyomná.
Mikor Zsolti itt aludt akkor az egerek átjöttek hogymég1x ne csináljak ilyet velük.
Látom egyre gondoltunk.
Az füldugó. Bakker 4kor reggel indultam, nemrég értem haza.