Jelentem hajnalban bevittem az asszonyt a kórházba.
Állítólag még hagyják kicsit szenvedni, mert a víz elment, de a kölök még keresztbe fexik. Szóval császár lesz....
Majd olyan 7-8 óra körül kipiszkálják belőle a gyereket, és 6 körül megyek vissza.
Asszem egyszer leverem rajta ezt az elmaradt bulit.....
Mér nem ért rá még pár napot...
Asszem Sásdra nem érek le háromra
De lehet este lenézek majd.
Nekem a 150km-re ha az M6-oson mennék akkor 1,5 órát számolt,ha a 6-oson megyek akkor 2-őt.
Az első esetet nézve (ábrus+FZR1000 kombináció) ez kb egy óra lenne(remélve hogy nem mérnek sehol,mert a kmóra mutatója a dunaújvárosi felhajtón átlépné a 200-at,és csak a Pécs előtti lehajtónál jönne vissza 200 alá )
Éppen ezért marad a 6-os és a 100-140.
Na elbújtam Ikim 11 kor shell kút. Ha snoopy jelentkezne akkor majd 11 kor értekezünk. Jó éjt skacok és örülök hogy végre ha isten is úgy akarja akkor holnap összeröfenünk. reggel 6 kor kelek
hello sziasztok vannak fzr 600 alaktrészeim akit érdekel ezen a számon elérhetö vagyok 06202886711 ja meg gilera rc alkatrészem is van hivhattok bátran Udv sándor
Állítólag még hagyják kicsit szenvedni, mert a víz elment, de a kölök még keresztbe fexik. Szóval császár lesz....
Majd olyan 7-8 óra körül kipiszkálják belőle a gyereket, és 6 körül megyek vissza.
Asszem egyszer leverem rajta ezt az elmaradt bulit.....
Mér nem ért rá még pár napot...
Asszem Sásdra nem érek le háromra
De lehet este lenézek majd.