Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rám szóltak rádión, hogy itt a közelbe mogyoródon van valami csaj, akit el kell temetni, mert a fórum társai már nagyon unják a picsogását! Azt is mondták, hogy jó nagy legyen a gödör, mert rendesen megnőtt a sok esőtől
Kitalálta a főnök, hogy márpedig oda pénteken gyepszőnyeget rakunk...úgyhogy öntözőrendszernek 40 cm mély árkokat. Az egyik lépésem annyira jól sikerült, hogy a srácoknak kellett csákánnyal a lábam alá feszíteni, mert úgy beleragadtam sípcsont középig a sárba, hogy csak egyre lejjebb és lejjebb ástam magam, ahogy próbáltam kivergődni. Na? Jó a meló, mi...
Háát a tezsvíreinek ássá a godrot. Ahol drouton dzsal a petrolejum.
Nem.
Mit kellett csinálnod?
Senkinek sem kell egy Sony Ericcson C902-es teló? Tök jó állapotú, még garit is vállalok rá valamennyit ha kell...
Akkor képzeld el, hogy agyag talaj-ra, amit 20-on éve döngölnek lefele a teherautók, ráhordanak termőföldet, kb 50 cm vastagon. Aztán erre ráesik faszán 4-5 napig eső....na ebbe kellett egyik nap 11 órán keresztül "ásnom" meg mászkálnom...az is jó volt ám..
Na mi van a gépeddel,lesz belőle valami?
Oké megvan,holnap intézem!
Namivan Poti, Te is degecen születtél?
Viccet félretéve:
Elég szopás volt mikor 2 napig szakadt állandóan. elég határozott víz volt. Hálistennek nagyon nagy sár nem volt. Nem olyan iszonyú.
De, motorral tutkó nem tudtam volna kimenni.
Lehet Ádám sem lenne feldobva az ötlettől!
(egyébként nem száguldozni megyünk)
Nem is tudtam, hogy van 1 lányunk Te vagy az apa, vagy én?
Nekünk "ilyen" cuccokkal van tele mindkét ház. Majd jó lesz valamire alapon! Kész lett az XT, mekkora jó volna legurulni azzal túrára nem biztos, hogy édesapám örülne az ötletnek, meg hát, azzal max 100...
Lányunk nincs gépközelbe?
Hűbázzeg, jó messze költöztél a bekötőúttól!
negyed 9-re értem haza.
anyámék voltunk, havernál kellett menni, oszt mire hazaértünk.
Na most megfogtam a vicces fiút,visszakapta a kölcsönt!
Jól van! Tudom,én ne röhögjek!
Nem. Ez a doboz szerintem évek óta ott kevereg a garázsban(üresen) "csak jó lesz valamire" alapon.
Nem szeretnéd postán,nehogy a mama eltegye!
Illetve máris nem tudom intézni mert az én számlám már üres,írd mellé a bankod is,majd holnap befizetem itt a szegedi fiókban!
Jó,küldd,máris intézem!