Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az öt percben benne volt az is, hogy befaltad a raffaellót?
A garázsban körülnézve kb öt perc alatt kialakult és elkészült a koncepció (kéne valami átlátszó,amibe belefér a GPS és fel lehet ragasztani a tankra vagy valahová, hm.. egy Raffaellós doboz )
De jót motoroztam ma a kis FZR-rel
400-as SP, jol meghuzattam a drágaszágomat!
Abszolút. Tetszik, hogy így feltalálod Magad. Mi lenne ha elkezdenénk a sorozatgyártást?
Tájékoztató jelleggel közlöm hogy nekem csak papír alapú GPS-em van,ez apámé és térképfrissítésre hoztam el.
És ha már itt van ugye akkor valahogy fel kéne tenni az FZR-re addig amíg mérek. Ahhoz képest jó nem?
Elég szutyokság ez a megoldás ábrus, nem gondolod? Pár ezer forintért már kapsz rá szilikon tokot, amiben nem ázik el, meg ha leejted nem törik szét. Bonboning
Ugyanazt mutatta mint az álló trafi a városban. (ugyanis sokaknak feltűnt hogy mintha nem menne úgy a gép mint az eredeti órájával,Sanyiéval is összenéztem és én 10-15-tel "kevesebbel" mentem ugyanannyival mint Ő 110-120 körül)
Honnan szedted? Az autobotoknak küldöm ezt az üzenetet, hogy tudják, nincsenek egyedül
Tényleg nagyon g.ci vagy
Nekem nem kicsi...asszony legalábbis még nem mondta!

Nem takarózom, csak pléddel, technikával meg sosemnem. Amíg nem lesz nagy májsztró - 2 év még kb addig tuti marad a kicsi...aztán meg ha váltás lesz, akkor viszont egy olyat szeretnék amiről írtam. 1200 ccm a 250-en után elég sok, de azért nem busára ülök, "csak" túra motorra...
Ez nagyon beteg. Akkorát zakózik mint az állat és feláll és hát ez ennyi gyerekek, majd visszaül és gumitfüstölve elindul...
ábrus szerintem a gps annyira mér pontosan sebességet, mint amilyen pontosan meg tudja mondani hol vagy....
Közeleg a D nap... nem lesz ugyan eső, de azért én 1 egész doboz impregnálót ráfújtam a bűrruhámra, kis száradást közbeiktatva. Biztos, ami biztos.

És a hátulját NEM emelem meg, a kutyacsontot NEM cserélem ki
Gyulám inkább adnák egy folyószámlaszámot.
Nem,csak páran már kezdték itt elbízni magukat kilométerileg hogy motort tologatva is többet mennek mint én.
A rögtönzött GPS tartó egy bonbonosdoboz lett egy inggel kitömve.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nekem csak le kéne mosni.
Azért írtam hogy direktre kötve,azaz direktbe adsz 12-ot az ac-ra vagy rövidre zárod a relé csatlakozóján,vagy kapcsolgatod a vészleállítóval.
Na végre te is motorozol. Határozattan kisimultak a ráncaid.
Mivan, mindenki megbolondult?
Na. Tettem még pár bogarat a sisakomra (a másikra) ugyanis elmentem GPS-sel km órát hitelesíteni. (+38km pupu ösztönzésére )
Az a helyzet amit már az útszéli trafival is tapasztaltam:a Honda műszer halálpontosan mér 180-ig (tovább nem mentem)
50nél50, 90nél90, 120nál121, 140nél142, 160nál162, 180nál pedig 183-at mutatott a km óra.(GPS/kmóra)
És itt van pár (friss) kép:
nem . .
most hallom, hogy egy darabig nem kell menned meccsre
Azaz, olyan. Fel tudom dugni bárhova. Meghallgattam a motort, de nem észleltem semmilyen különleges mellék zörejt. Nem köhög nem prüszköl. Amikor megyek vele terhelésnél kb 2ezres fordulaton húzom neki akkor mintha kerregne, aztán elmúlik...
Sziasztok!
Nincs valakinek valami jó kis dobja 600-as FZR-re?