A garázsban körülnézve kb öt perc alatt kialakult és elkészült a koncepció (kéne valami átlátszó,amibe belefér a GPS és fel lehet ragasztani a tankra vagy valahová, hm.. egy Raffaellós doboz )
Tájékoztató jelleggel közlöm hogy nekem csak papír alapú GPS-em van,ez apámé és térképfrissítésre hoztam el.
És ha már itt van ugye akkor valahogy fel kéne tenni az FZR-re addig amíg mérek. Ahhoz képest jó nem?
Elég szutyokság ez a megoldás ábrus, nem gondolod? Pár ezer forintért már kapsz rá szilikon tokot, amiben nem ázik el, meg ha leejted nem törik szét. Bonboning
Ugyanazt mutatta mint az álló trafi a városban. (ugyanis sokaknak feltűnt hogy mintha nem menne úgy a gép mint az eredeti órájával,Sanyiéval is összenéztem és én 10-15-tel "kevesebbel" mentem ugyanannyival mint Ő 110-120 körül)
Nekem nem kicsi...asszony legalábbis még nem mondta!
Nem takarózom, csak pléddel, technikával meg sosemnem. Amíg nem lesz nagy májsztró - 2 év még kb addig tuti marad a kicsi...aztán meg ha váltás lesz, akkor viszont egy olyat szeretnék amiről írtam. 1200 ccm a 250-en után elég sok, de azért nem busára ülök, "csak" túra motorra...
Na. Tettem még pár bogarat a sisakomra (a másikra) ugyanis elmentem GPS-sel km órát hitelesíteni. (+38km pupu ösztönzésére )
Az a helyzet amit már az útszéli trafival is tapasztaltam:a Honda műszer halálpontosan mér 180-ig (tovább nem mentem)
50nél50, 90nél90, 120nál121, 140nél142, 160nál162, 180nál pedig 183-at mutatott a km óra.(GPS/kmóra)
És itt van pár (friss) kép:
Azaz, olyan. Fel tudom dugni bárhova. Meghallgattam a motort, de nem észleltem semmilyen különleges mellék zörejt. Nem köhög nem prüszköl. Amikor megyek vele terhelésnél kb 2ezres fordulaton húzom neki akkor mintha kerregne, aztán elmúlik...
400-as SP, jol meghuzattam a drágaszágomat!
És ha már itt van ugye akkor valahogy fel kéne tenni az FZR-re addig amíg mérek. Ahhoz képest jó nem?
Nem takarózom, csak pléddel, technikával meg sosemnem. Amíg nem lesz nagy májsztró - 2 év még kb addig tuti marad a kicsi...aztán meg ha váltás lesz, akkor viszont egy olyat szeretnék amiről írtam. 1200 ccm a 250-en után elég sok, de azért nem busára ülök, "csak" túra motorra...
És a hátulját NEM emelem meg, a kutyacsontot NEM cserélem ki
Az a helyzet amit már az útszéli trafival is tapasztaltam:a Honda műszer halálpontosan mér 180-ig (tovább nem mentem)
50nél50, 90nél90, 120nál121, 140nél142, 160nál162, 180nál pedig 183-at mutatott a km óra.(GPS/kmóra)
És itt van pár (friss) kép:
Nincs valakinek valami jó kis dobja 600-as FZR-re?