Gyulám nem volt időm és nem is lesz idő szétszedni mert 2 nap erőteljes orális sexbe lesz részem sze cs hogy pénteken el tudjak indulni. Ami a most kapott telefon alapján lehet nem jön össze. Mert vasárnap forgatnak nálunk 12 től. A főnők mondta menjek nyugodtan addig tartja a frontot amíg megérkezek.
Az volt a bosszantó az egészben,hogy ha az öreg szerelő mondja hogy sz*rok a szelepek,akkor azonnal elküldtem volna javításra,és nem kell még egyszer szétszedni,nem dobok ki 50 rongyot az ablakon,és így a tali is ugrott.Persze érthető mert amíg a hengerfej nem lett volna kész,addig foglalta volna a garázsát,és addig nem tud más motorral foglalkozni.Inkább hantázott gyújtáshibát,a pénzt meg elrakta.Ha tudom mekkora meló lesz,akkor még az idén elment volna,mert kis melegítés után ment rendesen,és még a találkozó is belefért volna.Na mindegy most már,bízom benne hogy ha kész,sokáig nem lesz vele baj.
Igen azt tudtam hogy ez a hengerfej jobb állapotban van még így is, mint ami még fenn van a motoron,ezért ezt küldtem!Majd a másikat is fel akarom újítani egyszer,de ahhoz már új szelep is kell,mert némelyik meg van égve!