Na átnéztem fék ok olaj ok kijelzők visszajelzők lámpák indexek duda féklámpa, a lánc beállítva. víz ok. kuplung folyadékot megnézem még és kész is vagyok. Kap 1 kis lánc sprét az moci holnapra elrakva. Összekészítem cumót és várom a holnapot.
A képeim között láthatsz egy XV-t amibe be lett építve egy FZR 18-as hátsó kereke fékestől. Na abban van olyan rugó. De az kellett oda és nekem nincs már több.
JA csak nem leszek itt és 2 napig ő viszi a boltot. Reggel kinyit lámpák le ránézni a melósokra, este mikor elmennek mindent átnéz bezár reflektorok felkapcs és pihi másnapig és ugyan ez. . De nem volt még és nagy a felelősség ilyenkor mikor nem profi van hanem csak beugrós.
Még melóznak, át nézem a vasat meg kell csinálnom a jobb tükröt mert a menetszél elfordítja átfúrom rakok bele 1 éket, meg holnap reggel 10 ig el kell magyaráznom 1 beugrós őrnek hogy mit kell csinálnia az elkövetkező 2 napba mert az 1ik őrnek szülinapja van a másik meg kitalálta 1 hete hogy elmegy zalaqurvanénikéjére 3 napra és 2 hónapja befizette mikor nem is volt pénzük. De nem szólt róla senkinek csak benyögte, erre hogy akkor fizessük ki neki hogy nem tud elmenni. Ja kifizetni aha miért nem beszélte meg a társával,hogy jó e neki az időpont. Ja és ki hiszi el 3 nap szept végén 17000ft 3 főre zalagecibe 1 welness@nyába.
fú de felmérgeltem magam. báh
Először volt egy 250-es KTM aztán egy 500-as Maico a háztartásban egy ideig,de a 250-es is bőven sok volt. (a Maico meg egy állatság )
A környéken és a közeli homokbányában (akkoriban még beengedtek) estünk-keltünk velük,de a Maico kb 20%-át ha ki tudtuk motorozni, a KTM-et meg talán 23%-ban. (aztán el lettek adva mert idővel kezdtek eldurvulni a dolgok)
Nézd már mit találtam egy kis dobozban
Melyiket vigyem? Tudom mindegyiket.