Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg amióta lecseréltem az olajat, olyan mintha csapágyas lenne, meg a váltó is nehezebben működik. Pedig ugyan olyat tettem bele...Már az olaj sem a régi...persze hogy nem a régi, újat tettem bele.
Bocs,6 db
Örülök hogy vicces vagy,nekem sajnos nem az.
(és 7 db szelepvezető)
Nemrég hívott az ember hogy kell bele pár szelep (16db) de semmi komolyabb baja nincs.
Úgysem veszem fel (nincs itt semmi látnivaló)
Felhívjalak?
Miféle hengerfej?
Kerestem de nem találom, emlékeim szerint direktre kapcsolva 3-4dl/perc körül volt a szállított mennyiség. A nyomása meg 0,1-0,2 bár körül van.
Asszem 0.08 bar a névleges érték.Gyertyám már nincs,mind elkelt!Én CR8Ek-t vettem bele,ennek két szikraköze van oldalt,indult is pöccre három henger,aztán később a negyedik is,csak a szerelő elintézte!És most hengerfej javítás van,Ábrus nem szóltak még?Ha jók a karbi beállítások,van benzin, izmos kékeslila szikra,és ennek ellenére hidegen nem indul egy-két henger,akkor sajna már nem zárnak rendesen a szelepek!
Nézted a tegnapeste berakott xl és dr 500-akat? rendszámosak, 170 ér mindkettő
ábrus. Az AC-nek mennyit kell nyomni?
muszáj lesz kerülnöd még egyet
nem cibálod meg, mert nem jön
sokkal jobb, de még nem az igazi
Egyébként megjöttem.
116km részben kanyargós szakaszon. Mivel ismerkedős kezdés volt a magasabbra emelt hátuljával,ezért az elején szokni kellett a döntést (viszont amikor szégyenszemre egy szűk balos kanyarban 80-nál kifékezett egy Laguna kombi,akkor éreztem hogy lehetne ezt jobban is csinálni )
Aztán visszafelé némi csillapítás tekergetés után már helyreállt a rend és egy iszonyat keményet jöttem hazáig.( bár 200 fölé azért nem mentem a kanyarok közötti egyenesekben )
Jó idő is van,szóval király volt! (ha viszont valahol mértek a rendőrök akkor az nagyon sokba lesz )
Hülye állat!
Alakítsunk ilyet, és meggazdulunk. Lesz píz moccra. Fzr club
http://youtu.be/Maea2B7UPWM
A pontjó, mikor durva pocokpofát csinál, ésha kinyitod a szád a fogaid közé nyomja a cuccot. :) hát látszik hogy mennyire a szemeden van. ez inkább túrára valóan kényelmesnek tűnik. de amúgy nagy. majd megcibálom rajtad a talin! :p
A plexi egy SV650-röl származik,kis átalakitással.
A sisak,csak kivülröl nagy,belülröl pont jó méret.
Ez most azért írod mert neked kicsi?
Soha ne takarózz a technikával,mert kurva gyorsan lebuksz