Én meg amióta lecseréltem az olajat, olyan mintha csapágyas lenne, meg a váltó is nehezebben működik. Pedig ugyan olyat tettem bele...Már az olaj sem a régi...persze hogy nem a régi, újat tettem bele.
Asszem 0.08 bar a névleges érték.Gyertyám már nincs,mind elkelt!Én CR8Ek-t vettem bele,ennek két szikraköze van oldalt,indult is pöccre három henger,aztán később a negyedik is,csak a szerelő elintézte!És most hengerfej javítás van,Ábrus nem szóltak még?Ha jók a karbi beállítások,van benzin, izmos kékeslila szikra,és ennek ellenére hidegen nem indul egy-két henger,akkor sajna már nem zárnak rendesen a szelepek!
Egyébként megjöttem.
116km részben kanyargós szakaszon. Mivel ismerkedős kezdés volt a magasabbra emelt hátuljával,ezért az elején szokni kellett a döntést (viszont amikor szégyenszemre egy szűk balos kanyarban 80-nál kifékezett egy Laguna kombi,akkor éreztem hogy lehetne ezt jobban is csinálni )
Aztán visszafelé némi csillapítás tekergetés után már helyreállt a rend és egy iszonyat keményet jöttem hazáig.( bár 200 fölé azért nem mentem a kanyarok közötti egyenesekben )
Jó idő is van,szóval király volt! (ha viszont valahol mértek a rendőrök akkor az nagyon sokba lesz )
A pontjó, mikor durva pocokpofát csinál, ésha kinyitod a szád a fogaid közé nyomja a cuccot. :) hát látszik hogy mennyire a szemeden van. ez inkább túrára valóan kényelmesnek tűnik. de amúgy nagy. majd megcibálom rajtad a talin! :p
116km részben kanyargós szakaszon. Mivel ismerkedős kezdés volt a magasabbra emelt hátuljával,ezért az elején szokni kellett a döntést (viszont amikor szégyenszemre egy szűk balos kanyarban 80-nál kifékezett egy Laguna kombi,akkor éreztem hogy lehetne ezt jobban is csinálni
Aztán visszafelé némi csillapítás tekergetés után már helyreállt a rend és egy iszonyat keményet jöttem hazáig.( bár 200 fölé azért nem mentem a kanyarok közötti egyenesekben
Jó idő is van,szóval király volt! (ha viszont valahol mértek a rendőrök akkor az nagyon sokba lesz
http://youtu.be/Maea2B7UPWM
A sisak,csak kivülröl nagy,belülröl pont jó méret.
Soha ne takarózz a technikával,mert kurva gyorsan lebuksz