Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsolti ezek nagyon betegek bakker . . .
Megint engem bántasz. Adonisz izmos volt és fess, míg Te, hááát nem pont a tökéletesen kisportolt alkat vagy. De nem lehet mindenki Cindy...igaZ? kezdődik a film, tv2!
A te nyúlkapiszka testedre minden van csak az én adonis testemre nincs.
Méretben sokféle volt? 177 cm 72 kg vagyok. Fekete kéne, a motorom is fekete, a bukóm is...mondjuk kesztyűből fehér-feketét akarok, de csak hogy lássák az autósok, hogy mit mutatok!

Ja igen, múltkor kitaláltam, hogy kéne venni a motorra, olyan OPEN - CLOSED táblát csak nem ilyen felirattal, hanem KÖSZI - KÖCSÖG felirattal - ha jól tudom azok USB-sek és egy progival akármit kiírathatsz rájuk. Kapna egy külön kis akksit amit szintén a motor töltene és egy kezelőpanelt, ami 1 kapcsolóból állna és fel - KÖSZI, le - KÖCSÖG lenne!
A shoxba volt 1 részes monza nevű 74 ért és shox fehér 60000 és fekete is 60000
Széles utat!

A Hungaroringen működő Motoros Akadémia szeptemberi képzéseire kedvezményes áron (45e Ft helyett 37e Ft!) vócserek átadók korlátozott számban az alábbi időpontokra és képzésekre, saját/választott motorral, felszereléssel.

Aktív: 11-12 (Szo-Va), 20-21 (Hé-Ke)
Tempó: 16-17 (Csü-Pé), 25-26 (Szo-Va)

http://totalbike.hu/magazin/2010/05/13/jobb_tudni_hogy_mit_
nem_tudsz/

info: 20/9 716 167 s.b@telenormail.hu
Minek vettél ilyen ritka márkát? Nekem a béjemvéhez lenne egy csomó, több méretben is...
hasznaltauto.hu-n is nézd.
Nekem a rekordom a 48 órás lan party. Na az ám a kimerítő dolog...mirelit pizzával és kólával meg gumicukorral
Huli nagyon jó áron vett nagyon jó cuccokat... nekem csak egy új kesztyű kéne, meg egy egyrészes ruha, bukógombával. MERAZMENŐ
Ezen a segédvázon gondolkodok úgyis gsxr k3 pálya idomot akarok hátra felrakni 5000 nem összeg.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A rutin meg az évek keménnyé tesznek de 78 ó a rekordom de utána 8ó alvás elég is volt nekem hogy újra fitt legyek.
Amióta nincs forgatás éjjel 2-3 ig tv-zek és 7 kor kelek de mint akit agyonvertek.
Ne mert nem adta meg
Tegnap este mentem melóba,nem tudtam aludni semmit(tévéztünk reggelig) aztán reggel megjöttem és reggeliztem,kicsit irkáltam Nektek kicsit majd megjött a fűtésszerelő(exkolléga) és eddig dolgoztunk.(mert ugye egész nyáron nem értem rá )
Most meg már hideg van. (tényleg,ki volt az az ökör aki 24-26-ra szervezte a talit? lehet hogy akkorra hólánc is kell a gépekre)
Most hasonlítok az élőhalottakra,bár ez semmi Huli és Zsolti 168-174 órás folyamatos nemalvásához.
Pöcsöm kivan, hogy nem tudok találni felnit erre a fos kocsira. Faszkivan.
5x100 13" ET35
10 rongy újonnan / darab (lemezfelni)
az qvasok
annyiért vehetnék 14-es alufelnit rá.
Csá mindenkinek!
Huli elküldöd nekem is a Sanya címét,mert én se tudok utalni,Bizti nem haragszik meg érte!
Jó éjt papa és 1000 hála. . . .
No megjött a váltás , megyek aludni
Holnap hívnak a kawaszatisok remélhetőleg, már alig bírok magammal. Nagyon imádkozom, hogy csak valami kis belenyúlós geciség legyen ami 40-ből kijön, mert akkor egy 20-asom marad okosba a túrára!
Nem csak volt. Még az ember kísérletezett vele mielőtt megvettem.(mind a kettőt)