Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a tiedbe nem exup villa van hátul
Abba meg ha jól tudom 180-as gumi való
nekem 130
180 az brutál vastag! Nekem 160-as van benne.
Má eldöntöttük, Sanya. Há Sikonda. Írd be a számládat ide, kűdünk pézet, ki-ki, amennyit kell.
Nem hiszem, nekem az Exupban 180 van, és 1 ujjnyi rés... a 190 már nem fért jól, de nem is kell az
350 Ér a supertenerét venném, de akkor már a sárga.
Mondd neki, megyek a bánatpénzér. Majom.
Tegnap linkeltem neked egy gépet hajnalba, azzal mi a bajod? Pöpec állapot, 500-as, nem eszik sokat, mehetsz vele túrázni, meg gyorsulgathatsz is vele ha akarod. Ideális motor...
nem adja......most elértem....talán ha bemennél hozá a melóhelyére meggyőzhetnéd....
Reggelt. Huli, ha szinkronosan is kiadják, akkor megnézhető lesz.

Átfessem ma a szobám, vagy ne fessem át?
Hát a pécsi kemping kilőve! Itt semmit nem szabad csinálni,sem bogrács sem hangoskodás,sem semmit. Este nyolckor kapuzárás. A konyhában,max teát,kávét főzhet az ember,és a szoba sem valami fényes. Mint kiderült,hálózsák azért kell mert ágyneműt nem adnak.
Akkor döntsetek légyszi. Sikonda vs Pécs.
sziasztok.fzr 1000 genesis alatt elfér a 200/55/17 gumi?
Na elmentem vásárolni du leszek majd 2-3 felé. Köszi Emre még 1x.
Sanyi majd a emilemre küld el a címed hogy küldjek manit én is, De ne az asszony vásároljon belőle ruhát magának. . . . .
. . . . . . . . . . ..
szimeringem itt van a kezembe az 1ik darab a másik az kuka.
oks,
lehet hazaugrok, megnézem ezeket a szarokat, meg a szimeringet is ami kell mellé
Igen a fehér üveges sz szar a zöld brigi 1000 az a jó. Én jó vastagon befújon hagyom kb 10-15 percet és ecsettel fogkefével drótkefével körömkefével lesikálom utána lemosom vizzel.
Na te tolvaj, aztán őrizetbácsi csak gyün. azt majd remegsz te is az előzetesben a híradóban: a tolvaj motoros ellopott egy flakon motormosót.
1enlöre nem csinálok bele sztergált csapot mert nincs kivel.
Köszönöm . Mert méreteket se tudok, és nekem most körülményes lenne az esztergáltatás. Holnap elkezdenek építeni díszletet és 1 hó itt lesznek, nem tudok csak ma felmenni pestre hétköznap. Ma szimeringet veszek meg megnézem azt a gömbgenyót.
2 fajta van, ez az újabb (valami brigi 2000) gyengébb sztem. Gázlaj-benya, fele-fele, az mindent visz, és nem párolog olyan hamar, mint a csak benya.
Vasúton használnak valami nyugati csodaszert, kicsit melegítve mossák benne a cuccot, kiba..tt jó, csak még nem bírtam lopni belőle
de ha sima esztergált csap lesz benne akkor nem kell az a lépcsős távtartó
A képek mosás előtt készültek? :))
Hogy használod, mert nekem 2 dl elég szokott lenni egy koszhadt autó-motorra is... csak rákenem egyenletesen, negyed óra, aztán nagynyomású víz.
Egyébként kell vele vigyázni, mert annyira zsírtalanít, hogy utána rozsdásodik a cucc