Tegnap linkeltem neked egy gépet hajnalba, azzal mi a bajod? Pöpec állapot, 500-as, nem eszik sokat, mehetsz vele túrázni, meg gyorsulgathatsz is vele ha akarod. Ideális motor...
Hát a pécsi kemping kilőve! Itt semmit nem szabad csinálni,sem bogrács sem hangoskodás,sem semmit. Este nyolckor kapuzárás. A konyhában,max teát,kávét főzhet az ember,és a szoba sem valami fényes. Mint kiderült,hálózsák azért kell mert ágyneműt nem adnak.
Akkor döntsetek légyszi. Sikonda vs Pécs.
Igen a fehér üveges sz szar a zöld brigi 1000 az a jó. Én jó vastagon befújon hagyom kb 10-15 percet és ecsettel fogkefével drótkefével körömkefével lesikálom utána lemosom vizzel.
Köszönöm . Mert méreteket se tudok, és nekem most körülményes lenne az esztergáltatás. Holnap elkezdenek építeni díszletet és 1 hó itt lesznek, nem tudok csak ma felmenni pestre hétköznap. Ma szimeringet veszek meg megnézem azt a gömbgenyót.
2 fajta van, ez az újabb (valami brigi 2000) gyengébb sztem. Gázlaj-benya, fele-fele, az mindent visz, és nem párolog olyan hamar, mint a csak benya.
Vasúton használnak valami nyugati csodaszert, kicsit melegítve mossák benne a cuccot, kiba..tt jó, csak még nem bírtam lopni belőle
A képek mosás előtt készültek? :))
Hogy használod, mert nekem 2 dl elég szokott lenni egy koszhadt autó-motorra is... csak rákenem egyenletesen, negyed óra, aztán nagynyomású víz.
Egyébként kell vele vigyázni, mert annyira zsírtalanít, hogy utána rozsdásodik a cucc
Abba meg ha jól tudom 180-as gumi való