Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Diesel aggregátor. Áramfejlesztő amit dieselmotor hajt meg és ez látja el feszültséggel a telepített vagy mobil haditechnikát.(berendezéseket)
Mivel villamos végzettségem volt(van) ezért nem volt kérdés hogy lehetek-e vadászpilóta.
Abból most esztergáltattam párat tartaléknak, majd meló után megnézem.
Háló. Mond hova kell utalni.
Tudod mi a gáz hogy nekem ott csak a gömbcsukló és a 2db szimering volt semmi és nem volt az a lépcsőzetes távtartó vagy mi a manó a kép szerint. meg 2db alátét és kész.
amikor pakoltam át a futóművet én is elkenegettem egy kevés brigecolt, de kellett bele tennem némi állományjavítót (benzin ) , mert tisztán szart sem ért.
Jó reggelt mindenkinek.

Igen tegnap el is fogyott a fél liter előtte is mostam már a blokkot akkor is fél liter.
Dízel üzemű rakéta? Vagy mi?
A dízeles az mi?
Gépjárművezető ami rakétát húzgál?
Eredetileg SZ-125 Nyeva rakétákhoz képeztek ki RKU dizelesnek(voltunk Kecskeméten is egy hétig repülőt lelőni )
http://www.legvedelmimuzeum.hu...
De aztán áthelyeztek a Vegákra,ott indítóállvány kezelő (rajparancsnok) voltam. (hozta a Kra3 a rakétát és mi töltöttük rá az állványra,meg súroltuk-zsíroztuk azt a rohadt állványt)
http://www.legvedelmimuzeum.hu...
MEnnyéki, osszál pofonokat, oszt jóság van.
Megnyugszol, és csend lesz.
itt meg a sárkányt ledobta a szék, miközben a szekrény tetején túrt, arra keltem. szted?
Azt én csináltam, csak nem radar, hanem relé (átjáccó) úri hely volt, fűtött doboz, körbekerítve, őrrel, külön engedély nélkül még a parancsnok se léphetett be -- ellenőrzés nuku. Kártya, pia, alvás egész nap
Itt, basszus. 7kor felébredtem 1 teherautóra 8ig simán alhattam vóna.
Jooóóóóóó reggelt Vietnáááámm!
Ébresztő !
Reggel van! Hol vagytok
Egy fél liter brigéciolt szép egyenletesen el lehetne kenegetni erre a gépre :))
Tessék Ádám, itt a motorod! GS 500 E
Ha beírod, hogy horvát a keresőbe, akkor kiadja könnyen! jajj, nagyon jó volt, mennyi ideig voltatok?
40911-es hsz-re keress rá, ott vannak feljebb képek is, meg minden leírva. Tegyél fel képeket majd
Igen, majd rákeresek, raktam fel pár képet ide is! Sikeresen elütött egy kocsi miközben bicigliztem vissza a kikőtőbe. Mindjárt megkeresem a hsz-t...
jut eszembe,miylen baleset? en csak megfaztam a jeghideg vizben:)
buvarkodtunk,de csak szemuveggel,pipaval,semmi komoly. mi a pitlicei tavakat neztuk meg,az szebb,mint a krka np. sibenik ovarosat meg a varat megneztetek?majdne meltevedtunk annyi kis utca volt ott:DD
akartunk csigat is gyujteni,de mindben volt rak,igy nem volt szivunk megolni oket.maradtak a kagylohejak
Huli, látom szerelsz megint Az egy gömbcsukló benne, hasonlót lehet kapni SKF ben a külső pereme keskenyebb (nehezebb párhuzamosan bele préselni) és a belső furat hossza rövidebb 1mm-el. Ki lehet hézagolni, de lehet a teló alsó felfogató villája kibirja azt az 1 milit. 4-5 ezerFt az a szem. Ha esetleg cseréled, akkor a kiflit melegítsd fel, a szemet meg tedd be a hűtőbe. A súgóéknál kb 7-8 eFt a kifli. A szimmeringet pedig fordítva rakd be, mert így nem ér semmit, sajna ez az egy konstrukciós-összeszerelési hibája van a készüléknek. na mentem sunyni, csá.
Feri basszus, Én pontosan ugyanezeket tapasztaltam! Vodice-ben és Sibenik-ben Mi is voltunk, lévén, hogy a Krka nemzeti park-ba való gyalogos belépés is ugyanúgy 90 euró, mint a buszos. Ti voltatok ott? Ennyi pénzt Mi nem áldoztunk rá. A horvát nők tényleg mind 10/10-esek. Mind a 20 évesek, mind a 40 évesek. Mindenki mosolyog, kedvesek, nem ordibálnak, hangoskodnak, viszont ahogy Te is mondod, a hangszínük, na az valami rémes. Mintha valami rák kerepelne. Ahol Mi voltunk, ott egész sokan beszéltek angolul, németül 1 szót se tudok sajna...a karlovacko és az ozujsko is nagyon finom sör, pedig Én nem vagyok sörös. A 4. órában sikerült benyelnem egy szép korty tengervizet (Nekem is ez volt életem első tengeres nyaralása), majdnem kihánytam a belem De iszonyat szép a tenger...búvárkodtatok? Mi nagyon sokat voltunk lenn a mélybe, amíg a baleset ki nem ütött...