Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hu bammeg,ne ijezgess!
Már rég hallottam arról,hogy mi lesz 2019-ben.Akkorra is mondanak egy nagy meteort és közel lesz álítólag.
Sanyi én kifizetem a 2 napot de lehet csak szombat reggel lesz belőle.
Csak 1x voltam kimarcsin Kaposon,de akkor is jól bebasztam.
Többször nem mentem ki,mert nem akartam a fogdában végezni.
Inkább haza menetelre hajtottam.
Na...ha a kutya nem előz meg a lépcsőn, most Apának szólítanál
Tudom. Anyád megírta...
Akkor az nagy szám volt,mondjuk most sem kicsi.
Hú! Laci bácsi! Tegezhetlek? Asszem, Füred 1-es volt ami a balatoni út mellett volt.
Füredi
Én 89 tavaszán vettem, az elsö 4-hengeres motoromat. Egy Honda CB 550 F2-est
Nagy élmény volt, az ETZ 250-es után.
Csöviéket kivéve mindenki,illetve Bakos Pisti ha tud jön. Fábi ma szólt,hogy sajna lehet,hogy csak szombat délután csatlakozik,mert suliba van.
Eddig hány ember jelentkezett két éjszakára?
16000
Mennyivel "nyugisabb" a 400-as FZR? Gondolom, az nem pörög 20.000-et...
Sanyi, amint megtudom mi lesz a motorral azonnal tudom mondani az okosat, elvben holnapután! Remélem az még iccoké
Na emberek! A találkozóval kapcsolatban,a következő a felállás.
A sikondai kemping áll,de a foglalásra előre 50%-ot ki kell fizetni. Ez nem jár vissza,ha nem vesszük igénybe a szolgáltatást! (pl nagyon rossz időjárás esetén van aki nem jönne).Próbáltam hatni az emberre,de nem lehet. Ha ez így nem okés, akkor van még egy lehetőség. Az is kemping,de bent a városban (Pécsett) az is kb ennyibe kerül,de vinni kell vagy hálózsákot,vagy ágyneműhuzatot,mert ha ott kér az ember,akkor +1000ft. Ide holnap reggel hazafelé bemegyek,és fotókat csinálok róla.
Orfű,Abaliget teljesen tele ezeken a napokon.
Kérlek benneteket,ezeknek a tudatában döntsetek. Szerda -csütörtökre mondtam választ a sikondai embernek.
Kis pöcs.
Én meg épp születtem!
De szerintem időben elmentünk egy más mellett.
Akkor jólett volna még az is!