Én épp most küldtem egy foglalás formot a neten osztrákba. 2 óra múlva itt volt egy 2 oldalas ajánlat pdf-ben (egyben foglalási visszaigazolás) részletes leírással... pézt nem kértek, de centre megvolt benne a majdan fizetendő.
ŐK úgy láccik, bíznak..
Én csak aztat nem értem mi a rossebnek kell lefoglalni?
Már ha nem abban bízik a T. camping, hogy minél többen lemondják.
Nehogy má' szeptember végén tele legyen.
Ezt így beszéltük meg,azért kell ráírni a nevet, dátumot,és személyek számát a megjegyzés rovatban na meg persze azt,hogy motoros találkozó. A szobákat úgy osztjuk el ahogy szeretnénk,az a lényeg,tele legyen. Két éjszaka,4800 ft/fő,ha 4-en vagyunk egy szobában. Nyilván ha egyedül van az ember egy szobában,akkor drágább.
Sztem nem nagyon. Én pl. nem tudom, mennyit kell, mi a megnevezése, milyen szoba, stb - meg ők se tudják, mire kapnak pézt, mert ugye 4 fős szobák... kavar lesz, ha oda mi pézt küldünk. Azt hittem, Te beszeded a lét, aztán fizecc 1be - már ha ezt vállalod.
Ui: én azt se tudom, mennyi esik rám 2 éccakára, forintra, mindennel. Azt rögtön el is küldeném, inkább előre, elvégre mindenképp kifizetem, ha lefoglaltam, és akkor már legyen meg.
Én is energia ellátó parancsnok voltam szintén átjátszón,volt két dieselem,meg az egész földszint hozzám tartozott,telefonközpont,a pihenők meg a konyha is.Jó volt,mert szolgálatban mindig telefonoztam haza.Ott szolgáltam Szentestől nem messze,lehet Mlas tudja merre van!
A következő számlára kell utalni a pénzt, amit el tudtam érni az,hogy 2000ft/fő előleget elég elküldeni,és a különbözet majd a végén kerül elszámolásra.
A közlemény rovatba, motorostalálkozó,dátum 24-25-26,név,és hány főre szól a foglalás.
Bocsi,de csak így tudtam elintézni,nem vagyok valami nagy szervező.
ŐK úgy láccik, bíznak..
Már ha nem abban bízik a T. camping, hogy minél többen lemondják.
Nehogy má' szeptember végén tele legyen.
Ui: én azt se tudom, mennyi esik rám 2 éccakára, forintra, mindennel. Azt rögtön el is küldeném, inkább előre, elvégre mindenképp kifizetem, ha lefoglaltam, és akkor már legyen meg.
A közlemény rovatba, motorostalálkozó,dátum 24-25-26,név,és hány főre szól a foglalás.
Bocsi,de csak így tudtam elintézni,nem vagyok valami nagy szervező.
Bankszámla szám: MKB 10300002-20245241-00003285
Frankia Szolgáltató Kft