akkor tenyleg csak a szokasos tortent:)
en meg egesz mult elotti heten motorral jartam,mert a kocsiban nem volt benya.ma is azzal akartam menni,de esett az eso.amugym idnig poccre indul,mar-mar idegesito,h semmi baja sincsen...
amugy vodiceben voltunk,sibeniktol kb 10km-re.nem messze a krka nemzeti parktol. ja es meg valami.gyonyoruek a horvat nok:) van egy karakteres arcuk,es eszmeletlen szepek.a nyelvuk viszont borzalmas.marmint a beszeduk hadarnak,erthetetlen,es olyan,mintha allandoan veszekednenek.ja meg nemeten kivul semmilyen nyelven nem beszelnek,igy sokra mentem az angol tudasommal. a karlovacko sor finom,es a koszonom horvatul hvala.
ja es ne igyatok tengervizet,mert rosszul lesztek tole. ezt tapasztaltam eletem elso tengeri nyaralasan
Szia Feri! Merre jártál? Mi a haverokkal Otok Murter-en voltunk 1 hétig nem rég.
Ádám eladta az FZR-t, lesz helyette valami más, elméletben GSXF 600, de lehet h semmi.
ábrus megszakértett egy csomó mindent
huli vett magának MINDENT, komplett menetfelszerelést
emre és kinetic - szülinaposak voltak (ha jól emlékszem)
zsolti piacozik szokásához híven
Thomas engem oltogat, szokásához híven
gyula valamit nagyon szerel a 130. karbi szét-össze után
A többiek is írkálnak, többnyire hülyeségekről, meg szakértésről.
A tali szept 24-25-26 lesz, valahol, ahonnan elméleti síkon be van tervezve még egy kb. 200 km-es túra...ezekről majd hamarosan úgyis beszélünk. A kis frézim megint szerelőnél, vannak gondjai, de legalább új gumik vannak rajta
Szassz röviden. Emre elvitte yakomotoba az fz-t ma hozta el. Poti elvite a kawaszatiba válasz még nincs. Én ma kikaptam a hátsó futóművet mert kotyogott. Jaja Pécsen vagy am közelébe hónap végén. És röviden ennyi történt beszéltünk sok hülyeséget.
Ja és Motorino csinált nekem 130 as kutyacsontot segget emelni.
Sose, mert velünk ellentétben ott MELEG van, és nem kell az autó - amúgy sincs rá pézük, meg ott nem is praktikus.
Érdekes, én csak nyamvadt lomos robogókat láttam általában, komolyat alig, az is túrista volt. Közlekedni veszik a robeszt, nem hobbyzni (meg kisegítőnek), mint nálunk sokan.
joestet mindenkinek!
visszatertem horvatiabol.legalabb 2 hete nem votlam mar itt fent.annyit irtatok,h lehetetlen visszaolvasni.vki osszefoglalna,h mi tortent azota?azt tudom,h szeptember utolso hetvegejen lesz a tali valahol pecs mellett, jol tevedek?
halljatok (ill olvassatok) kint annyi motor volt,mint a szemet.fokent robogok,de megtalalhato votl az r6 meg az FZR is!a kis 17 eves sracoktol a fiatal zsenge pipihusin at az oreg 60 evesekig mindenki motorozik.es ez csak egy kis falu volt.mondjuk amilyen szukek votlak az utcak nem is csodalom,de mikor jut el erre a szintre magyrorszag?
Úristen bazmeg. Ez iszonyatosan rémisztő. A srácnak konkrétan leszakadtak a kiálló végtagjai... Én sem tudtam volna odamenni segíteni Neki, ha egyáltalán lett volna értelme....úristen de para.
jó éjt skacok.