Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a BB Merlotot szeretem.
Nekem is az édesebb borok a kedvenceim. Bűn de a száraz borokat csak kólával tudtam meginni.
Én max 5-6 decit iszok meg (többet nem bírok ott kifizetni ), az is kibax... igaz, én az édesebbeket szeretem, azok ütősek (furmint, muskotály, aszú)
Nincs de veszek már 1 et mert néha jól jött volna. Anno még volt lengyel piac vettem 1 masszív készletet csak elvándorolt valahová.
Én azt csináltam, hogy levettem (mert szar volt, ha neked működik ne bántsad) Utána a kettészedtem a féket és egy karos zsírzó segítségével kinyomtam belőle a dugókat, (miközben az áteresznél befogtam a rést). Miután szétjött a zsírt simán kitörölgettem belőle. Kicsit megcsiszolgattam a dugókat, de valami nagyon finom anyaggal, nehogy mélyebb karcokat csinálj rajta.
A dugók utána egy távtartóval satuban toltam vissza. Vigyázz a gumira, mert ha elbaszod kurva drága hozzá a javító klt.
Ja és 3 hónapja van még 2 a hűtőmbe csak hónap végéig nem ihatok még.
Ja, a légtelenítőket ne erőltesd, mert üreges, és könnyen törik. Akkor aztán szevasz
Csavaroldó, meg hőlégfúvó, és legjobb lenne ütvecsavarós kulcs (az neked nincs)
ÁÁ nem nemszeretem a bort. Ez 5 nap termése 1magaba fogyott el.
Ja, holnap du mék fel a Várba, bornapok kezdődnek. Garantált berugás alvás Szentendrén havernál, aztán go haza reggel 6kor, mer asszony 8kor kezd.
Valaki nem boroz innen?
Akkor éntőlem még jobban tanulhatna én nem is döntök én kormánnyal kanyarodok Poti szerint. De a lenti felnis képet megnézed láthatod mekkora a majrécsík
Úgy kell neki, ha leteszi. Ménem tanul meg pl. tőlem motorozni, nekem jó biztonságos magasságban van a térdem kanyarban - hiába, a tudás...
Jó éjt! Holnap korán meló!
Pécstől kb 8km
Sztem meg. legalábbis amikor bent jártam megvolt.
A 2 légtelenítőt se tudom tudom kitekerni nyalódik a feje meg a bal első nyergen is szar a légtelenítő csavar.
Hátsó fékemen a dugókat vastagon borítja a rozsda mivel tudnám lepucolni hogy ne keljem szétszedni?
Nem jártam, de jónak tűnik, főként, ha közel is van. Nem drága.

Az "Áfium"-ról vannak jó emlékeim, megvan az még? (Széchenyi tértől lefelé menve jobb oldalon, pince)
Itt nagyon jó a kaja!

Két szekér
Ez közel van,és lehet,hogy jártál már ott.
Itt jó a kaja!
Ja! Tisztán láccik! Milyen szemmértéked van Vazze!
Zsír! azt a 3 napot meg kibírni egy alsóban. :p nem is kell vinni semmit. yess