Az eredetit megint elviszem esztergályoshoz, azt megmondom mennyi. Erre már nem emlékszek mit fizettem, de a legrosszabb esetben majd leisszuk. De egyelőre legyen jó, tudjad használni.
Ja, a csomagot a Prillinger Hungária Kft.-től kapod, az értéke 2000 Huf, de nem kell semmit fizetni, csak az értékbiztosítás miatt lett ráírva. Ha holnap délelőtt nem viszik ki lehet nálam reklamálni. Egy kisebb dobozban adtam fel, mert a levelet képesek napokig keringetni, de a csomag ott van másnap.
Persze hogy lehet.
Csak az a kérdés hogy van-e hozzá adapter amivel be lehet nyúlni a hatos vagy nyolcas csavarhelyen a könyökbe.(asztakurva most ment el itt két vadászgép kötelékben tök alacsonyan )
Vagy esetleg ha le lehet venni a dobot a gépedről akkor be lehet tolni az autókét egyenként a könyökökbe.
Ja, a csomagot a Prillinger Hungária Kft.-től kapod, az értéke 2000 Huf, de nem kell semmit fizetni, csak az értékbiztosítás miatt lett ráírva. Ha holnap délelőtt nem viszik ki lehet nálam reklamálni. Egy kisebb dobozban adtam fel, mert a levelet képesek napokig keringetni, de a csomag ott van másnap.
Csak az a kérdés hogy van-e hozzá adapter amivel be lehet nyúlni a hatos vagy nyolcas csavarhelyen a könyökbe.(asztakurva most ment el itt két vadászgép kötelékben tök alacsonyan
Vagy esetleg ha le lehet venni a dobot a gépedről akkor be lehet tolni az autókét egyenként a könyökökbe.
Szerinted egy sima zöldkártya géppel lehet porlasztót állítani?Mármint a keveréket!
mire vagy kiváncsi?
Mind a kettő bilux, vagy az egyik tompított, és a másik a fényszóró?
Csak mert az FZ-n is szeretném előbb-utóbb kicserélni duplára