Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutyacsont elég szép lett.
Jobb. Az olaj levegős nekem jobban tetszik. Nagyobb szebb a blokk.
. . . . . . . .
Az eredetit megint elviszem esztergályoshoz, azt megmondom mennyi. Erre már nem emlékszek mit fizettem, de a legrosszabb esetben majd leisszuk. De egyelőre legyen jó, tudjad használni.
Ja, a csomagot a Prillinger Hungária Kft.-től kapod, az értéke 2000 Huf, de nem kell semmit fizetni, csak az értékbiztosítás miatt lett ráírva. Ha holnap délelőtt nem viszik ki lehet nálam reklamálni. Egy kisebb dobozban adtam fel, mert a levelet képesek napokig keringetni, de a csomag ott van másnap.
Motorino pénz holnap feladva
Kaptam csavart 2800ft! szimeringet 500ft csapágyzsírt, brigit, csavaranyákat. Megjött kutyacsont matricák. Amit nem kaptam csapágy.
Na itt vagyok ragyogok. mindjárt a részletek csak Ádámnak 1 kis csupasz veszedelem.
Köszönöm dobj 1 árat szimeringet vettem újat 250ft/db.
Jobb ez mint a tiéd? amúgy más lámpával jó is lehet
Szösszenet Szegedről.
Szia. Ez a tied volt?
Persze hogy lehet.
Csak az a kérdés hogy van-e hozzá adapter amivel be lehet nyúlni a hatos vagy nyolcas csavarhelyen a könyökbe.(asztakurva most ment el itt két vadászgép kötelékben tök alacsonyan )
Vagy esetleg ha le lehet venni a dobot a gépedről akkor be lehet tolni az autókét egyenként a könyökökbe.
Ez is idom nélkül van:
Szia Ábrus!
Szerinted egy sima zöldkártya géppel lehet porlasztót állítani?Mármint a keveréket!
Az idomot képzeld le róla.
Így
Hogy hogyan fest.
Van valakinek képe, idom nélkül, de lámpával, mindennel régi ezresről?
donorgép galériámban van 1-2 két
mire vagy kiváncsi?
Skacok, a dupla fényszórón hogyan van megoldva a tompított és a fényszóró?

Mind a kettő bilux, vagy az egyik tompított, és a másik a fényszóró?
Csak mert az FZ-n is szeretném előbb-utóbb kicserélni duplára