És ha egy kis tűreszelőt fogsz be a tokmányba, és azzal járatod meg a furatokat nem lenne elég?
Az a 4 század pikk-pakk eltűnik elég ha csúnyán ránézel.
.
Szerencsétlen sorozatom folytatódik. Elmentem venni 12es acél fúrót és kaptam eddig jó a story. Nagy előkészületek fogók távtartók fúrófej, na előkerült a fúró 10 es a tokmánya . Most hozatok 1 esztergált 12est. Nem akarja a motor hogy láthassam élőbe a Sanyi lányát biztos meghallotta mikor mondtam de kis édes vagy és megsértődőtt. . . . . .
Bassszameg. Nem jó gumit vettem jaszitól...18-ast kaptam a 17-es helyett....picsába. Most ott van a szerelőnél és nem tudnak mit tenni...nem tud valaki 130/70-17-es gumit szerezni Nekem normális áron? 20-30 ezerért Én is tudok venni..
Az a 4 század pikk-pakk eltűnik elég ha csúnyán ránézel.
Szerencsétlen sorozatom folytatódik. Elmentem venni 12es acél fúrót és kaptam eddig jó a story. Nagy előkészületek fogók távtartók fúrófej, na előkerült a fúró 10 es a tokmánya . Most hozatok 1 esztergált 12est. Nem akarja a motor hogy láthassam élőbe a Sanyi lányát biztos meghallotta mikor mondtam de kis édes vagy és megsértődőtt. . . . . .
Ha nem küldök lóvét akkor tuti nincs hely?Mert ha biztos akkor valahogy megpróbálom megoldani az utalást!
http://www.kepesmotor.hu/sport...
amit meg Sanyi nézett az városon belül van, személyesen át tudjuk venni
de tényleg jobban hangzik biker es ár