Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és mindent vettem csak 32kulcsot nem
A hátsó telón van még kb 5-7mm amivel tudok játszani keményítésbe.
Sanyi mivel én nem tudok utalni. Add meg még 1x a címed elküldöm még holnap a pénzt és regelj engem is 2napra jó? .
. . .
Egyet passzolj le!
Túra kilőve, mert három motor után fizetek súlyadót,és nincs keret e hónapban túrára.
Ezek szerint ő nem jó motoros.
Na, mondod Te aki már 8197312893712x leírta, hogy pöcsköszörű, meg CSAK 250-es, seggrakéta stb. stb. hogy is van ez akkor?
Öcsipók úgy megsértelek mindjárt sírva menekülsz haza és eltorlaszolod az ajtót. Jó motoros nem ócsárolja a másik gépét.
Ez a rohadt olympus fényképező csak úgy zabálja a 2500mah akkut tegnap töltöttem fel koppra lőttem vele kb 15 16 kockát és már lemerült. Más fényképezőbe meg 300 képet lőttem vele és semmi baja.
Az pont olyan ocsmány mint a - vigyázz a fejre, lépcső - matrica
Azaz azért se akartam felrakni a fej idomot. Az a csúnya tükör nincs rajta itt van valahol félre dobva pedig 10cm toldottam a pálcán de még kéne hajlítani rajta lefelé de most 1enlőre elvetve az ötlet.
Nálunk is volt már ilyen a kávézónál. Olyat csattant utána a földön, azt hittem már a mentőt is kár kihívni..
Előlről tiszta Triumph Speed Triple. Annak se fordul a lámpa, és dupla.
ezis jó kb ez van mikor a 2 keresztfiam rám van bízva.
Csinádcsak.. jólegyen!
Itt egész nap

No ez is tök jó, igaz más a téma
http://youtu.be/EOfy5LDpEHo
esik az eső
.uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu uuuu uu uuuu uuuu u u uu u uuu u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ holnap műszaki.