Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minnyá kiderül ismeritek egymást a laktanyából. Utáltátok egymást, mert egyikőtöktől ellopta a másik a puucér KiszelTünde fotót.
Hát így fentről lehet ,hogy ezaz,hasonlít.Ha minden igaz jobbra fent ahol a sok jármű áll,ott a műhely és a fák amiről beszéltem.
Na akkor lehet hogy ott voltam én is,mert eredetileg hiradós laktanya volt,most,hogy mondod beugrott.

Miaz hogy kopasz!?Jobb életünk volt mint nektek!Gumicsíík!
Hol voltak sokan civil alkalmazottak?Már nem tudom.De volt ott valami kis erdő,mert oda mentünk be az elkészült dögökkel fát tarolni,mert nagyobbítani kellett a parkolót és nem volt kedvünk kézzel fát vágni.Húú,de faszányos volt.
Asszem Füredi úti... vagy ilyesmi. Én 88 aug végén léptem onnan, vissza Bajára, Kaposon csak híradó kiképzés volt az 1. időszakom.

Szóval utánam voltál, kopasz
Táncsics, Füredi 1 vs 2
Hát, az eszed meglett volna hozzá...
88 telén vagoníroztak le a HKval és 89 tavaszáig voltam Kaposváron,de már nem tudom mi volta laktanya neve.Ha esetleg mondasz ottani laktanya nevet,hátha beugrik.
88-ban, én oviban voltam, és házikó volt a jelem.
Néha bánom miért nem maradtam katona.
Kaposváron? és mikor? én 88ban 1 félévet, nyáron. Abban, amelyik a Balcsi felé vezető út mellett van.
Na ilyen volt,imádtam vezetni és eleget is mentem vele,mert HK vezető és parancsnok kikébző voltam.
mi is pucceroltuk szemle előtt őket katonai boxal kentük meg gázolajjal hogy ragyogjanak de úgy csúszott utána estünk keltünk.
de vezetni 1 élmény volt akkora gyakorlópályánk volt kint.

na 3ft nő a benya
de ez nem 1edül mászkál ehhez tartozik páncéltörő üteg és légvédelmi rakéta üteg is na akkor jöjjön
Tapolcán és Kaposváron voltam.Kaposváron volt a felújító üzem.Kaptam egyolyan M zárolt kocsit,hogy elkellett vinni felújítani. teljesen szétlett kapva,torony le,futómű ki,motor,váltó ki és úgy nézett ki ,mint egy fémkoporsó. Azta szemét olajossáros melót.Mi kiskatonák voltunk a segémunkások,nekünk kellett az olajos sártól megtisztítani fém tisztára.BBRRRRR!De 2 hetente haza jártunk.
Tapolcáról meg 3 havonta,így jó volt.
semmi akkor már min1 ha jön 1 úgyse veszed észre 3km ről lazán kilő
Ja, 15km nagy nehézség a légierőnél. :) ezeknél ha megjelenik egy csatahelikopter, jön a ki mászikkigyorsabban, mi? vagy mit mondtak anno?
sok ugyanis ez a frontvonal mögött van lőtáv 15km
Kétéve, már ekkora voltam, komoly legózás volt a be, nagyondurva a kimászás egy btr soförfülkéjébe.. de gondoltam, nehogymá nemférek be.
AZ attól függ, hogyha Huli a lövegparancsnok, akkor....
Egy ilyennek a harctéri életartama hány perc?