Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bírod majd összerakni... a bal oldali rövidebb, elhúzódik a futómű miatta.
Ismerős szitu! A Samsung ugyanazzal az akkuval 10 képet csinál, a gagyi 10 rongyos gép, meg 50-et..
A szerelőink egy unalmas délutánon kipingálták a telephelyen a köf/kif trafó oldalát.
Felkerült egy felirat egy villám jellel:
DANGER, MEGBASZ !
. . . . . .
Egy kalappal holnapra! Úgyis sikerül,ha nem elhozod ide.
Ment a mail!
Unatkoztam most így lefényeztem a kutyacsontot. Tegnap szépen lepucoltam a felnit gumit és a lánckereket. Azért zöld a felnis mert nem melegedtek be a lámpák még
Nem tudom,biztos ad szobát akkor is,ha lesz. Ha nem lesz akkor viszont elég nagy cumi van.
Sikondára nem kell ágynemű! Az a másik helyre kellett volna,de az alapból kilőve.
És ha csak odamegyünk? nem adnak szobát? :) ha a 636-tal megyünk, csomagilag ciki lesz, nem egy gt az a motor, az ágyneművel bajban leszek. :(
ok csak a címed küld már el 2 napja szívom emiatt a véred . .
Jaszi felrakattam a gummát. Olyan helyre mentem ahol centíroznak is. 60 azaz60 gr súly kellett volna rá de a srác addig forgatta a felnin a gumit hogy jó lett. És azt mondotta, hogy ezért nem szabad csak snassz gumit cserélni centírozás nélkül.
Igen,én sem tartom korrekt dolognak, de ez van. Higgyétek el,megpróbáltam mindent,de nem enged.
Szia Sanyi rendben. Az esőfelhőket kergesd el addigra. Megyek még fel kell raknom a kipufogót.
Nem tudom,de ragaszkodik hozzá.
Lejössz
2000 ft-ot kell utalni fejenként előfolalásnak.
Lejösz hozzánk pályán, bedobjuk a vitoba a moccokat, lemegyünk, és jóság van(Thomas idézet)
Elvileg jó hírt kaptam most 99% hogy 1 darabig nincs forgatás akik holnap jöttek volna lemondták. Így lehet hogy pénteken érkezem sikoltozva Sikondára
Ja, Pécs. Én ott laktam 2 évet, mostanában is járok pár havonta.
Régen sok jó helyet ismertem, most már csak párat, de nem tévedek el
Sajnálom hogy nem jössz
csak két napra foglalunk a helyen amúgyis. Elég szerencsétlen a 3 dátum az utalásban. vendéglátósilag 2napot töltünk ott, a vasárnap már midolgunk.
A Sanyi lesz az idegenvezető
Pécs az fasza lehet átutazóba voltam még 1000 éve.
milyen város is lesz a közelben? arra sosem jártam, engem érdekelne pécs vagy ami érdekes nagyobb hely van arra, helyismerettel rendelkező elvezethetne minket jó kajáldába, érdekes helyekre is.