Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó volt vezetni ugye 1 pk nak mindent kell tudnia de vezetni nem tanítottak meg. Ha nem hát nem megtanultuk magunktól.
Talán kevés az olaj, és ahogy megérkezik nyomatékbá, a olaj hátraömlik, azt ahun mér kevés lesz? nekem féknél volt a motorosakadémián, azt kapot egy deci olajat, és kész.
Te merre voltál? Én Rétságon
122mm akart lenni
én lövegparancsnok voltam 1 12mm önjáró tarcakon 185 magas és 78 kg voltam akkor,
Sztetek cink lenne egy slickgumis 636-tal menni a találkozóra? ha jó az idő, elkérem lehet.. csak sokat fogyaszt, meg gödöllőre kell kimenni érte.
20k a telószár
megjöttem
Hát elvtársak hideg volt a motoron. Igaz a bőr alatt csak egy hosszú ujjú poló volt rajtam.

Asszem Yako-ék rendes munkát végeztek.
Bár kicsit sokallottam a 33 ezres számlát, azzal együtt hogy nem volt anyagfelhasználás mellette. De legalább jó a gép. Viszont meg kell néznem az olajszintjelző kábelét (meg az olajat is) , mert egy kihúzatásnál nekiállt világítani 8-9 ezer körül.
Eddig nem mondtam, de az úszószint is magas volt a gépben. Csak a kíváncsiak kedvéért
Nálunk is volt torony nélküli T-55 ös ,úgy hívtuk hogy BIKA.Ha beszart a HK,azzal vontattak be a laktanyába.
én 180 magas vagyok és ez határeset volt.JA és 68Kg voltam pocak nélkül nem 97 mint most.Szóval befértem a likon.
Hogyafaxba? nem is vagy olyan alacsony... ahol én voltam, ott 1,60as daliák voltak a nagyobbak hiába jelentkeztek.

Én olyanban ültem, amin egy 3 részes tolólap volt (akkora, hogy a 3ból csak 2 fért el egy tehervagonon) tornya meg nem volt, utász alakulat.
Hunter-killer ?
sziasztok!
viccet félretéve én hk vezető voltam a seregbe,hát óriásira szerettem vezetni.mindenen átment,voltbenne bika rendesen.
Találtam 1 tök jó kis unaloműző játékot de már felidegesített.
http://www.jatekstart.com/jate...
Tankot?
Az Uralvagonmas pl. gyárt.
Ők csinálták a T-72-est is.
milyen az a 250-es harckocsi?
Jaa, akkor befogtam!
az a sisakra lesz bakker agv rossi sisak 10000 lett volna drágább így meg csak 2500ft. De én úgy vagyok vele ha nekem tetszik akkor más véleménye nagyon nem izgat.
Belülről lefújni nem hiszem hogy lehetséges akkor nagyon drága és speckó festék kell hozzá a benzin ne oldja
Jajj bazzeg huli ne csináld már...már az a VIGYÁZZ, LÉPCSŐ mintájú matrica is nagyon gáz, hát most még a rossi-s....
Hmm...az enyém csak belül szar...kívül jó állapotú. Sehol 1 ütés, csak a festék gyengült meg rajta..vajon azt is meg tudják JÓRA csinálni? Hallottam én már egyet kettőt, hogy lefújják belülről és akkor jó lesz, meg ilyenek...de ezt nem igazán hiszem el...jó lenne egy új.
Megrendeltem 1 Valentino Rossi matrica szettet és most rendelek fényvisszaverős kék felnicsíkot YAMAHA FZR1000 felirattal.
olyan üres az a felni szegénykém és szép fehér holnap lefújom a kopásnyomokat róla fehérrel.