Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ma is kidolgoztam magam lemostam szépen a kereket felnit lánckereket. most már tudom 47es a lánckerekem hátul .
http://www.simateam.hu/
ők a totálkárosból is ujjat tudnak csinálni
Nézegettem a képeket, itt sportmotoron és találtam egy nyeregülés gyártó srácot. A képei között találtam ezt is:

TRX ülés nagyon nagy király!
mlas!
45006 körül felvetettem a rövidítést

igazad van
Köszke, legalább, tudom. Ha legközelebb gond lesz. Mennyi esély van rá, hogy találok 250-es tankot jó állapotba? Vagy esetleg van olyan valaki, aki csinál újonnan tankot? Tank aljára elzárós csapot, hogyan tudok fabrikálni, venni?
bocs a 30as
31nél
Ezen a képen bejelölöd?
asszem elég korrektül írtam le a 4 éves keresztfiam is megtalálná.
de ha siklócsapágyat csinálok akkor az ki fog rágódni hamar nem?
Akkor most már tudja.
Lehetne ha találnál olyat.
Ez a "csapágy"arra lett kitalálva hogyha szét/összenyomódik a rugó akkor az valamennyire csavarodik és mivel a rugó ahova feltámaszkodik alul-felül ott nem nagyon tud igazodni(elcsúszni) ezért itt kiegyenlítődhet a csavaró irányú elmozdulás.
Ez szerintem is nagyon szép dolog de (ha szabad ilyet mondani) teljesen felesleges.
Esztergáltass.
na tökipöcsi elmondom.
leveszed úszóházat. óvatosan leveszed az úszót. kiveszed a tűszelepet. ott 1 kics csillagcsavar azt kitekered és kihúzod a túszelem házát abba a szűrő.
nincs meg a karburátoros fotóm így nemtudom megmutatni
Azt a karburátor szűrő-t keresem, amit egyszer ábrus mondott, hogy esetleg az is el lehet dugulva. Mintha azt említette volna, hogy az úszó-t leszedve megtalálom..de persze lehet, hogy nem igaz. Mindenesetre, nem találom az ábrán ki segít?
Jó 5let.
Ábrus figyu csak. szerinted nem lehet ezt helyettesíteni önbeálló golyós vagy görgős csapággyal?
Köszi már csak 2 db szimering 1 db tengely és 1 db gömbcsapágy kéne. ilyen csak fémből. 12x26x16x12es
baszódjon meg :D
Na háj.

Pécsiek, talival kapcs: ha xar lesz az idő, sztem rövidíteni kéne a távon, alternatív progiként a fürdőben ücsörgés lehet? Nem biztos, hogy mindenki akar 180at kerülni, hideg, péz, idő, motorhiba, stb lehet.

Huligen: ügyi vagy, tökre belejössz ebbe a szerelésbe..

Don Poti: ne rinyájj a péz miatt, gyere és kész.
Szerintem csapágy lehet a neve
megvan gömbcsapágy
Nem is rossz...ha a klippet nem nézem. Te ilyen zenét hallgatsz?
Ábrus annak a csapágynak mi a hivatalos neve?
Na mi van nyomi?