Köszke, legalább, tudom. Ha legközelebb gond lesz. Mennyi esély van rá, hogy találok 250-es tankot jó állapotba? Vagy esetleg van olyan valaki, aki csinál újonnan tankot? Tank aljára elzárós csapot, hogyan tudok fabrikálni, venni?
Lehetne ha találnál olyat.
Ez a "csapágy"arra lett kitalálva hogyha szét/összenyomódik a rugó akkor az valamennyire csavarodik és mivel a rugó ahova feltámaszkodik alul-felül ott nem nagyon tud igazodni(elcsúszni) ezért itt kiegyenlítődhet a csavaró irányú elmozdulás.
Ez szerintem is nagyon szép dolog de (ha szabad ilyet mondani) teljesen felesleges.
Esztergáltass.
na tökipöcsi elmondom.
leveszed úszóházat. óvatosan leveszed az úszót. kiveszed a tűszelepet. ott 1 kics csillagcsavar azt kitekered és kihúzod a túszelem házát abba a szűrő.
nincs meg a karburátoros fotóm így nemtudom megmutatni
Azt a karburátor szűrő-t keresem, amit egyszer ábrus mondott, hogy esetleg az is el lehet dugulva. Mintha azt említette volna, hogy az úszó-t leszedve megtalálom..de persze lehet, hogy nem igaz. Mindenesetre, nem találom az ábrán ki segít?
Pécsiek, talival kapcs: ha xar lesz az idő, sztem rövidíteni kéne a távon, alternatív progiként a fürdőben ücsörgés lehet? Nem biztos, hogy mindenki akar 180at kerülni, hideg, péz, idő, motorhiba, stb lehet.
Huligen: ügyi vagy, tökre belejössz ebbe a szerelésbe..
ők a totálkárosból is ujjat tudnak csinálni
TRX ülés nagyon nagy király!
45006 körül felvetettem a rövidítést
igazad van
Ez a "csapágy"arra lett kitalálva hogyha szét/összenyomódik a rugó akkor az valamennyire csavarodik és mivel a rugó ahova feltámaszkodik alul-felül ott nem nagyon tud igazodni(elcsúszni) ezért itt kiegyenlítődhet a csavaró irányú elmozdulás.
Ez szerintem is nagyon szép dolog de (ha szabad ilyet mondani) teljesen felesleges.
Esztergáltass.
leveszed úszóházat. óvatosan leveszed az úszót. kiveszed a tűszelepet. ott 1 kics csillagcsavar azt kitekered és kihúzod a túszelem házát abba a szűrő.
nincs meg a karburátoros fotóm így nemtudom megmutatni
baszódjon meg :D
Pécsiek, talival kapcs: ha xar lesz az idő, sztem rövidíteni kéne a távon, alternatív progiként a fürdőben ücsörgés lehet? Nem biztos, hogy mindenki akar 180at kerülni, hideg, péz, idő, motorhiba, stb lehet.
Huligen: ügyi vagy, tökre belejössz ebbe a szerelésbe..
Don Poti: ne rinyájj a péz miatt, gyere és kész.