Igaz! Le kéne töltenem a star wars-t, nem sikerült megnéznem tegnap. Na nem mintha nem láttam volna már 10x, de nagyon tetszős film....
Unatkozom, és várom, hogy mit mondanak a motorra a Kawaszatisok. Még csak melózni se tudok most...na nem mintha sok kedvem lenne hozzá, mindjárt megfagyok.
De megúsztad azért, ha most itt pötyögsz, nemde? A srác kicsit túlvállalta magát, de ha sikerül akkor nagy király lett volna. A többiek, hogy odafigyeltek a srácra, kiugrottak integetni, nehogy átmenjen valaki még a srácon! Na ez a motoros összetartás!
Ha csövi megjelenik akkor megmondja,mert vett bele szimeringet de ha nagyon kell akkor kimegyek és megnézem.
Ha a szemnél volt berágva a csavar akkor ki kéne mosni a "szemet"és megnézni mert van rá pár% esély hogy még menthető.
ok és ide 25x15x5 ös kell ugye? mert alatta is akkora saras genya volt min állat.
amúgy belül stabilan 12mm de a csavar be van rágódva középen 11mm re.
Ha én kerülnék hasonló helyzetbe akkor nem szarakodnák a "szemmel" hanem kinyomnám a "szemét" és esztergáltatnák bele egy "siklócsapágyat" zsírzóhoronnyal a közepén,lezárnám két szimeringgel és kész.(ha igazán öreg szaki szemmel nézném a problémát akkor tennék rá egy zsírzógombot is )
Unatkozom, és várom, hogy mit mondanak a motorra a Kawaszatisok. Még csak melózni se tudok most...na nem mintha sok kedvem lenne hozzá, mindjárt megfagyok.
Ha a szemnél volt berágva a csavar akkor ki kéne mosni a "szemet"és megnézni mert van rá pár% esély hogy még menthető.
amúgy belül stabilan 12mm de a csavar be van rágódva középen 11mm re.
este re
nem kötekvésből mondtam