Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SANYI OLVASSÁL MÁR! Hát már 90x leírtam, hogy nem adom el, megcsinálom amint a melóból holnap hazaértem...ma sokáig vagyok, világosba már nem érek haza. Kezdesz olyan lenni mint a nagyanyám...
Én se találtam fz 750t
Én se látok ilyet..
! Ez jó lesz Neked! Úgy meg fogod szeretni,csak állj már neki!
én ilyent nem látok
esetleg egy link?
Az asszony is mindig mondja hogy ahogy öregszek egyre könnyebb a kedvemre tenni
Nekem tegnap volt nagyon jó vacsim, mézes-mustáros csirkemellel várt otthon.
Csinyád meg,és ne hagyd Magad!Az nem szar,hanem motor.
Köszi Sanyi ... de jó is tud lenni egy lecsó... párápápá im love in it De jó kis gép ez
Nézzétek csak a papírozva 260ezres kék fz750-et az apróban! vélemény?
Hú de jó lecsót ettem! Ebben a korban már ez is egy örömforrás!
Mikuni BDST28
Az én motoromon hányas mikuni karburátor van?
Jajj istenem...Veled is csak többen vagyunk
No hát kevés volt a folyadékszint is, meg nem is töltődött fel az aksi, úgyhogy most bedobattam egy szervizbe ahol feltöltik...holnap délutánra, úgyhogy ha holnap lelépek innen 5-kor, 6-kor már tocsogni fogok a karbilébe
Na nem pörög velem senki? ez így uncsi...írhatnátok valami okosat.
Jövőhét eleje szerintem okés 100%-ra.
Ok, megkérdem mi legyen.
Ha kell akkor megy
pedig állítólag a kubota a legjobb. na mizu, fűnyírás megy már?
Milyen hangja van mint a kis kubota traktornak, amivel a suliba kellett szenvednem
Motoros tolvajok akkor már inkább a robogós pizzafutár, mint ez...
Dolgozom Sanyi bácsi. Tegnap ábrus-al 40 percet beszéltem telefonon, hogy mi meg, hogy. Többet nem tudtam tenni, mert már így is megkaptam, hogy családi gyűlés volt Nálunk, Én meg megint azt a szart basztatom, meg telefonálok...

Jó reggelt mindenkinek! Szép az idő, éppen alkalmas egy 30 nm-es üvegkalitkában való üléshez...bele is kezdek áldásos tevékenységembe...Kés alatt S03
Ma este 7től motoros testvériség egyházának megalapítása az andrettiben. aki tud jöjjön! www.motorostestveriseg.hu