Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanis csak őszinte embereknek segítek.
Még direkt kérdeztem is a bizniszment hogy nem lenne-e esetleg úgy jobb hogy......? Áááá,jó lesz így is.
Én szeretem a nővérét remélem
Nem válaszoltál arra hogy szereted-e a nővéred?
Hirdetem az etz hengert és a hátsóláncot 5+2 ezerért,aki elviszi egyben az megkapja a nagy doboz alkatrészhegyet is pluszban.(van benne mindenféle MZ cucc)
Erre mailozik az ember (pesti) hogy neki kéne minden. Következőben írja hogy nem sokallja a hengerért az ötezret csak szorít a cipő és hát neki igazából kuplunglánc kéne (2e Ft az új) nem hajtólánc és mennyit kérnék a Kesjár spoilerért.
Mondom neki hogy van a halomban kuplunglánc is de használt.
Erre nyomja hogy vinné a spoilert meg a halmot csak mondjam meg mennyi,hengert meg egyenlőre nem vesz mert nincs zseton de majd egyszer szeretne azt is.(14 lovas hengerem van amit gyári újonnan vettem és ritkaság)
Mondom neki hogy 4e a spoiler meg a halom az jó?
Persze hogy,jó küldjem is.
+3e-ért vihetett volna mindent. Nyomi.
A jövőhéten már a pénzből se lesz semmi.
Megígérem, megtartom, amíg csak lehet!
Kész van a garázskapum és működik!
Nem baj ha mégy egyszer elküldöd,a felét visszaküldöm.
Összerakás után meghúzod szorosra(de nem úgy mint az állat) utána visszalazítod és finoman meghúzod majd rögzíted.
Feladva papa. . csak nehogy elfelejtsem hogy Feladva papa. .
igen? akkor jó
Már mondtad.
Feladva papa
Csak ha nem adod el a motort.
Tudtam hogy itt basztam el azt h jól meghúztam amikor úgy éreztem h megkottyant
De ez már a művelet után jutott eszembe
Délután hívhatlak majd a baromságaimmal? 6-7 körül
Kúpgörgős
sziasztok a kormánycsapágy kúpos,vagy sima csapágy?
Óvatosan kiteker átnéz ha átlátsz ok ha nem fúj bele hogy hogy bentről kifelé fújod. Ott a kép amit látsz ne onnan fújd hanem ahonnan nem látod. aztán ovatosan visszateker de ovatosan
De úgy bazmeg, hogy attól ment tönkre...nem is tudtam, hogy ilyen hangokat is képes kiadni magából a motorom...megint a fránya nagy jószívűségem...
Meg én egyszer.