Hirdetem az etz hengert és a hátsóláncot 5+2 ezerért,aki elviszi egyben az megkapja a nagy doboz alkatrészhegyet is pluszban.(van benne mindenféle MZ cucc)
Erre mailozik az ember (pesti) hogy neki kéne minden. Következőben írja hogy nem sokallja a hengerért az ötezret csak szorít a cipő és hát neki igazából kuplunglánc kéne (2e Ft az új) nem hajtólánc és mennyit kérnék a Kesjár spoilerért.
Mondom neki hogy van a halomban kuplunglánc is de használt.
Erre nyomja hogy vinné a spoilert meg a halmot csak mondjam meg mennyi,hengert meg egyenlőre nem vesz mert nincs zseton de majd egyszer szeretne azt is.(14 lovas hengerem van amit gyári újonnan vettem és ritkaság)
Mondom neki hogy 4e a spoiler meg a halom az jó?
Persze hogy,jó küldjem is.
+3e-ért vihetett volna mindent. Nyomi.
Óvatosan kiteker átnéz ha átlátsz ok ha nem fúj bele hogy hogy bentről kifelé fújod. Ott a kép amit látsz ne onnan fújd hanem ahonnan nem látod. aztán ovatosan visszateker de ovatosan
Erre mailozik az ember (pesti) hogy neki kéne minden. Következőben írja hogy nem sokallja a hengerért az ötezret csak szorít a cipő és hát neki igazából kuplunglánc kéne (2e Ft az új) nem hajtólánc és mennyit kérnék a Kesjár spoilerért.
Mondom neki hogy van a halomban kuplunglánc is de használt.
Erre nyomja hogy vinné a spoilert meg a halmot csak mondjam meg mennyi,hengert meg egyenlőre nem vesz mert nincs zseton de majd egyszer szeretne azt is.(14 lovas hengerem van amit gyári újonnan vettem és ritkaság)
Mondom neki hogy 4e a spoiler meg a halom az jó?
Persze hogy,jó küldjem is.
+3e-ért vihetett volna mindent. Nyomi.
De ez már a művelet után jutott eszembe