Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

23:37-0:15 hááát, lehet kéne az a kép a garázsba mégiscsak
Kis közös programunk volt az asszonnyal de már itt vagyok.
ijbazzeg
Hegyes-völgyes kanyargós ámde szar utak Tokaj környékén inkább vannak,Tivadar az alföldön van!De van faluszéli tv átjátszótorony meg felrobbant víztorony arra felmászhatsz,csak ne lássa meg senki mert lehet lehet,hogy olyan helyen töltöd az éjszakát ahol kinyitják előtted az ajtót.
Tudod mit, majd Ő segít
Köszönjük a képeket. Elég lájtos - píszes helynek néz ki. Nem tudom, mi a többi lehetőség? Nekem tetszős, de nekem a hely tényleg mindegy, csak elférjen a motor is és legyen egy jó minőségű hosszú aszfaltcsík ahol tudunk gyorsulási versenyt rendezni
Tivadar
Csak azt a TE féle karburátoros képet akarnám elkérni, mert itt van 100 szám és eddig egyedül az úszóházat találtam meg rajta
Nagyon fáradt és álmos vagy és tököd ki van Velem, vagy esetleg vagy még?
Nagyon helyes.
A lényeg (szerintem) hogy a szombat délelőtt induló és délutánig tartó motorostúra a környéken melyik környéken lenne jobb.
Én személy szerint valami kanyargós hegyes-völgyes erdős jó minőségű (tudom,Magyarországon?hülye!) úton mennék szívesen.(fel valami kilátóra vagy mit tudom én) ehhez kéne valaki aki ismeri a környéket,hogy ne összevissza töketlenkedés meg eltévedés legyen a vége.
Most már akkor értesz mindent
Már semmit, elbasztad. Életed motorját eladtad, pedig csak használni kellett. Nem vagy többé a barátom. De most komolyan...minek adtad el? Minek kellett más motor? Megcsaltad a kis frézit
Na, aludjatok jól! és gondolkodjatok mit okoskodjak ha a gixef valamiért nem jönne ki.
Most böngészem ábrus ezt a képet:
Hát lehet hogy a tied nagyon szép kívülről de gondok vannak a blokkjával,az enyémnek meg penge a blokkja de a külseje meg Honda.
nem hangzik rosszul
Hali!
Rakamazon még nem nyaraltam,se nem buliztam,viszont elég sokszor hajtottam már rajta keresztül.Tőlünk az elég messze van,kb 90km,ugyhogy inkább Tivadarra jártunk a haverokkal.Egyébként most értünk haza a Zasszonnyal,mert haza kellet mennünk F.gyarmatra egy temetésre.(Oda-vissza 650km) Elugrottam Tivadarra mi ott a helyzet ilyenkor,de még nyitva volt több étterem is.Igaz az egész camping-ben voltak vagy 25-en,szóval tök üres volt.Annak ellenére meglepően rendezett és tiszta volt a környezet,szóval szeptenber végén szerintem csak a miénk lenne az egész terület.Ha viszünk kaját,piát Gyarmatról,jót szórakozhatnánk,biztos nem zavarnánk senkit.Csináltam néhány képet is de vmiért nem tudom áttölteni a telefonomról a gépre.Még próbálkozok és feldobom azokat is.
Üdv. nógrádi márkatárs !Merre laksz?Én S.tarján.
Jó éjt skacok holnap.
Most megyek alukálni papa vége a 11.résznek.
Egy honfogi lefekvés előtt?