Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buza mit kap a csaj
Na jó csak vicceltem . .
. . . . . .
Hova, Erzsébetre? Csütörtök 6-ra itt legyé!
Most rápacsáltál mert átugrottam volna segíteni de így nem fogok . Én értek a váltóhoz csak a váltókarhoz nem.
elmentem én is
jóccakát
Hápersze, turpisság van...de legalább nem azt mondja, amit a többi, hogy gyári állapot, mindent megcsináltam, azért ilyen olcsó, merjófejvagyok...
ja, de 100-ért kpl blokkot venne
Szóval van azon még meló...
Yamaha fz400r24KW/CsereRáfizeteK - 170.000 Ft

hát erre tényleg ráfizet 170.000 és irányár, mikor azt írja, hogy 30.000-es munka van vele...
Na valahogy így emlékszem én is, mondjuk nekem a 400-as előélete is rémlik, ha jól raktam össze a mozaikokat a többi fórumról
Enyémen...bocs, Erzsébeti cigó tájszólásom lett
Az FZ750-es hirdetését még a huligán is linkelte.
Azt írta hogy a 400-ashoz megvette az F750-est donornak, de nem tudta felhasználni ezért beszerzett egy 1000-es blokkot is hozzá.
Hát ez tök logikus, vagy mégsem?
Háde az enyém van 180-as óra, pedig ez csak kettőötven
Az a csávó, is hova a toszba tűnt el, aki ugyanolyan 250-est vett 2-t is, mint az enyém...Ő is ígérte az aprókavics, vagy lekoccinc full rendszert, aztán meg eltűnt, mint nekem a láncvezetőm a Yamahás gyerek zsebébe... fakk
Japán belpiac már csak ilyen
Többet nem olvaslak Titeket a wc-n ülve, mert nem tudok értelmesen sz@rni. BVarga, köszönöm a jobbulásost, Én már holnap motorral mennék melóba, de Édesanyám még nem igazán enged, és hát Neki nem lehet nemet mondani.

ábrus mester olyan kimerítő karburátor szerelési instrukciókkal látott el, hogy mostmár úgy értek a karbikhoz, mint Huli a váltókhoz ezúton is köszönet, amint tudok egyből neki esek!
Köszi, de a látszat csal. És ez egyre inkább kezd beigazolódni...
180-as órával, 400-as? Pedig valóban jól néz ki. Csak ez a Sport Production nem tudom mit takar.
Még gondolkozom. (kevés az adat)
Kattints a saját előzményedre.
Pedig ott is mondtam hogy nagyon szép és irigylésre méltó az a gép!
Cakát Sanyi !