Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegeden van egy bót, akik elvileg midnent tudnak hozni. yakomoto.hu asszem
Sziasztok. Nagyon nézegetek mostanaban egy 400 as fzr-t. Mit tudtok nekem mondani ezekről a motorokról általánosságban? Ilyenekre lennék kiváncsi, hogy mivel 400as van e hozzá alkatrész, mik a gyakori hibák, mikre kell odafigyelni? Válaszokat előre is köszi..
srácok! futóműkeményítésben segítsetek! fontos lenne nagyon! plusz ki hogy áttételezi a motorját, nekem most elől van egyel ksiebb lánckerék..
Ja nekem is 600-am van.
Nem tom honnan szerezhetnél első sárvédőt de ha tudok akkor szólok.
Lehet hogy még a héten.
a mennyiségét nem állítja, mert az adott , hanem az a lényege, hogy a kipufogórendszert nagyobb átmérővel, nagyobb fordulathoz lehet optimalizálni, ám így gyenge lenne alul, de az exup-szelep, ami egy gázállásra moizgtatott pillangószelep, a gázzálláshoz(motorterheléshez) igazodva folytja a kiáramló gázokat, így szükebb kipufogó-keresztmetszetet állítva elő. gyakorlatilag folyamatosan változó kipufogókeresztmetszet a cél, hogy a z elérhető maximális teljesítmény mellett, használható alsóbb tartományt csináljanak.
Exhaust Ultimate Powervalve
az EXUP kifejezés annyit tesz hogy van egy pillangó szelep a kipufogó csőbe ami elektronikusan állitja a kiáramló kipufogógáz menyniségét ezzel optimalizáslva a motor teljesítménygörbéjét
Üdv:Szeretném kérdezni mit is jelenet valojában ez az Exup kifejezés?
Szia !
Látom hasonló mocink van!
Szertetnék tanácsot kérni hol tudnék hozzá első sárvédőt venni milyen áron lenne?

peti
Sziasztok

Segítsekek nekem ! Szeretnék venni a mocimhoz első sárvédőt dud valaki ? Valhol?
Fzr 600r 994-es!
köszi elöre
Nemsoká mászok fel a Flórián térre egy csizmáért remélem az esik-süt a nap időszakokból csak a süt a napokat fogom ki vagy legalább leelőzöm az özönvizet...
Esztergomi vagyok most épp valami helyet írj Te.
Visegrád?meghívlak egy fagyira
Te írtál először, ha kell, akkor a tiéd. Hol veszed át?
A katalógus szerint a tartócsapoknak a furat átmérője 6mm a '92-eshez, ebben pedig 5-ös furat van. Szal eredetileg nem, ha felbővíted a furatot, akkor igen. Egyéb méretben azonosak. De nézdd meg a katalógusban: http://www.ebcbrakes.com/motor..., ha részletek kellenek, az a biztos.

Üdv!
Csütörtökön vagy pénteken viszem telószimmeringet cseréltetni,Addig áztathatja a régieket,viszont utána akkor kellene ha meg lesz még.
hY BAgoly

ezek jok ezek a fékbetétek 4 dugattyús 1000 es fzrhez? üdv 92 eshez
hat te miert etkozteted szegenyt,azert ennyire jo ido meg nincsen!
hl a videom a hangjarol?mar elvonasi tuneteim vannak! bar mult heen mar kezembe ntarthattam a hengeremet
Akkor csak előre. Ezek Fa160HH-k, hátra FA88 kell. Hasonlóan néz ki, de nem fér be :-)
Akkor kell?
95-ös olyan mint a te régid az a fekete lila
Mikori a géped? Ezek négydugós féknyereghez valóak.
Előre is hátra is rakhatom?
Tessék
Bagoly engem érdekel.
Küldj képet róla
gyerekek, maradt a régi vasamból egy garnitúra 300 km-t futott EBC HH-s szinter fékbetét. Új tárcsa mellett szolgáltak, így barázda nincs rajtuk. Eladnám, mert nekem már nem hasznosak. Ha valaki áll csere mellett és nem kíván 17k-t erre költeni, akkor 5000-é az övé lehet. Üdv!