Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint az én generátorom is.
. Nagyon királyosan megy a kicsike és nagyon fosok tőle csúszok hátra kell valami normális ülést faragnom ami kitámassza a popóm.
Nem, csak Ábrusnál kőművesek vannak,és lehet hogy elfoglalt. Én meg sajna nem értek hozzá. Azért sztem nem úgy megy gallyra a vas,hogy amikor leállítod okés,és legközelebb meg már szar a blokk.
Na sziasztok!

Azt hittem kapok pár tippet a motor kapcsán, hogy ezt nézd meg, azt ellenőrizd. Ezekszerint jól gondolom, hogy a szíve beteg?
Ugye milyen faszányos géped van!
Igen,de csak hétfőn.
Sanyi 1 szívesség kérés megint lenne a yakomotónál meg tudod érdeklődni a kuplung és a féktartályba mennyibe kerül a gumi fedél.
Na szevasztok megtettem első nagyobb túrám vele minden nagyobb gond nélkül 1 esés lehetőség valami olajon elindult zöldnél a segge a csajoknak a zebránál tetszett nekem nem annyira,1 gázolás esete állt majdnem fent jobbról suzuki utánfutóval előzött és majdnem elsodort és a kuplungtartályból folyik az olaj mert elöregedett a gumi és befelé horpad a széle de holnap orvosolom. kemény 68km mentem. Bazz 3. 1 pillanat és 160 észre se vettem csak mikor az órára néztem. De itt vagyok minden ok ja és a keresztfiam tudtam 2 kört vinni örült neki nagyon .
privi üzeneted van Harcos a motorostestvériségen
220-ér vidd az enyémet, az jó. (Mint egy 25ös.. muhaha )
megérti mindenki szerintem ,hogy anyagi gondod van "itt álltalábban mindenkinek" de mentél te már 400 -asal vagy akár egy jó kis sport 250 -el ? "250-es v 400-ast azért nem akarok mert szinte egy kétütemű 125-ös erejével érnek fel " mert ha ezt mondod akkor szerintem nem nagyon ezt nem bántásnak mondom ne érezd annak
Ilyen probléma engem nem érdekel hogy szerelni kell nekem ez élvezet. :) Főleg ha szívós a gépezet eddig volt 9 motorom hiába működött én akkor is darabokra szétszedtem utána raktam össze szépen lassan és szezonra mindig kész lett :) 250-es v 400-ast azért nem akarok mert szinte egy kétütemű 125-ös erejével érnek fel most ezt nem azért mondom hogy én azért akarok nagy motort hogy egy és nyél gáz csak azért nem szeretném hogyha esetleg elmegyünk túrázni vagy elmegyek motorozni akkor esetleg probléma legyen vele a huzamosabb motorozás miatt.Ez az egyik indok a másik pedig hogy mindenkitől ezt hallom hogy kinövik, és hát sajnos anyagilag sem én sem a szüleim nem állnak úgy hogy 4-500.000ft-ot adjanak, így is úgy tervezem h suli mellett elmek dolgozni és talán félév alatt sikerül egy fzr-re valót összekuporgatni.
Az van vele most, hogy indul, szinte pöc röf - legalábbis 1 hónapja még 2.-ra beindult - de nem lehet neki gázt húzni, mert nem veszi a fordulatot. 4-5 ezerig lehet pörgetni, és utána fullad a motor, nem lehet gázt húzni neki, mert egyből visszadurrog a kipufogó. Mikor utoljára beindítottam elég komolyan füstölt is, de nem tudom megmondani miből volt sok, vagy épp kevés. Arra gondolok, hogy a karbi dugulhatott el megint, és nem kap elég benzint fordulaton...TALÁN. De persze ez is csak feltételezés a részemről.
Most tulajdonképpen mi a túró van a gépeddel? Be sem indul vagy csak elmenni nem tudsz vele?
Jaja, de elég patt helyzet ez most számomra... mennék már vele nagyon, vágyom rá. Lehet kawaszati lesz mégis csak belőle, Ők vállalnak fuvarozást is asszem.
Írtam neki levélkét: Dear Arisa.

Sorry, I hope not problem ,but I have an girlfriend from your refugee camp already. She name is Alise Mabou and she is a very beautiful-wonderful girl. (I must be Alise,but she not write letters for me,I think have my darling be in trouble)

Üdv:Én
Tud róluk,megengedte!
Bazmeg azóta már gyalog kitoltad volna az országból!
Csokesz? Ijj...akkor ez a kapcsolat bukott még mindig nincs valakinek olyan dobozos autója - persze nem ingyér - amibe be tudom dobni a frézit hátra?
Nekem is olyan van, pár 100 pénz volt össz vissz..
Addig-meddig hogy az asszonyod a fejedbe takarít 1 nagy lángost
Lehet hogy meg fog bántódni de őszinte ember lévén meg kell mondanom neki hogy már van Afrikai barátnőm (aki feldobott 6,5M$-t és saját magát ) tehát sajnálom,közöttünk már csak plátói kapcsolat lehet.
Kép is van ám!
Kész vagyok basszátokmeg! Ma befutott a negyedik csajom is!

Feladó:
favour arisa favourarisa@hotmail.com
Címjegyzékbe vele!
Címzett: abrus@citromail.hu
Másolatot kap:
Tárgy: I WILL LIKE TO KNOW YOU MORE
Érkezett:
Ma 10:10

Dearest one,
I am more than happy in your reply to my mail. How was your day today?.
Mine a little cold over here in Dakar Senegal . My name is Miss Favour Arisa . (23 ) single and never married, i am from Rwanda . in East Africa and presently i am residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in my country some years back.

My late father DR HAKIZIMANGA . F. ARISA was chairman managing director ( F ARISA INDUSTRIAL COMPANY LTD), in Kigali the capital of my country,and he was also the personal advicer to the former head of state before the rebels attacked our house one early morning and killed my mother and father in a
cold blood. It was only me that is alive now and i managed to make
my way to a nearby country Senegal where i am living now as a refugee.
I would like to know more about you. Your likes and dislikes,your hobbies and what you are doing presently. I will tell you more about myself in my next mail.
Attached here is my picture.
Hoping to hear from you soonest.
thanks Yours Forever
Favour
Jihá most indulok haza a motorral kihozták a pénzem. Este vok remélem minden ok lesz vele első hoszab túrám. 100km oda vissza. na cső majd vok.