Sajnos muszáj lesz, bukok rajta 3-4 száz ezer forintot. Nem tudom mért kellett így alakulnia, sajnos ez van. Majd ha 1x úgy hozza az élet, akkor talán lesz még frézi... meglátjuk mit hoz a jövő. Remélhetőleg szombaton az Én számaimat húzzák ki a lottón, akkor nem adom el a frézit, megcsináltatom gyári állapotúra
Most megint nincs pénzem, de persze lenne honnan elvenni, most egyenlőre pihenek. Ha kész lesz eladom, új gumik, szinte tökéletes állapot, eredeti minden, vadi új gumik, vadi új vizsga, 350-be felteszem, 300 + egy kicsibe remélhetőleg elviszik, a pénz meg megy anyának, meg talán egy kocsi jogsi ha olcsósba le tudom tenni, akkor kijön. Amit meg keresek az is megy a törlesztőbe most már. Ha meg lesz költhető készpénzem, akkor egy ilyet szeretnék. Ezzel lehet túrázni is akár, erős is de nem 1000-es, gyakorlatilag egy suzuki sv csak jobb remélhetőleg...
Majdnem olyan szépek mint az enyémek. Ügyi vagy. De Te ezt egyedül nyomtad, Én meg a Horvát barom faszsága miatt nem tudok rendesen mozogni még mindig...könyökömön csont is kilógott, de már javul. Verekedni még nem tudok azért.
Én meg még mindig gyógyulgatok, elfelejtettem múltkor beírni, hogy azért is jöttünk előbb 1 nappal, mert elütött egy kocsi kinn Horvátországba. Bicóval voltam éppen, elém kanyarodott izomból az okos rönós, Én meg átrepültem a bicón, neki az aszfaltnak. Megkoptam itt-ott, de törni semmim nem tört, mázlim volt...
Hát nagyon jóóóó! Nem húzattam meg, általában 100-120 között használom,nem nagyon gyorsulgatok vele. Nagyon nagy élmény vele menni! Sokkal kényelmesebb mint a kicsi,de sztem azért,mert 2méteres vagyok. Most sajna nem tudok menni,pedig holnap felmotoroztam volna Balatonra,csak sajnos jó nagy balf@sz voltam,és nyomom az ágyat!
[41144] augusztus 17. 18:01