hat ahogy igy elmondtad,a valtonal lesz vmit.se ures,csak csattanas,lehet szetugrott a valto, amikor a kuplungot buvolted?probald mar meg azt,h felteszed 2-esbe,es szepen susztatott kuplunggal elindulsz.kivancsi vagyokh, a csattanas 1-esbe nvan csak,v feltehetoelg az osszes sebessegnel.
Az én kis frézim pedig újra kellett építeni! Mert az előző gazdi költséghatékony javításokat eszközölt rajta! Ha jól rémlik úgy 130000 ment a blokk javítására,de utána jó lett!
én eddig 70e költöttem . +átírás müszi de az nem számít. te még fogsz vagy 500 e arra a rizsrakétára.
Amúgy meg nem jön a fizu csúsznak megint de a tököm televan van most 1500ft a zsebembe. A festéspénz meg csak jövőhét péntek 250e. eladom a frézim monduk 200ért kipotolom 200al és veszek 1 fiatalabb frézit. amit nem kell szerelni.
Mert kell. Mindegyiket kell. Írnám hogy nincs kivétel de van. Egy. Pécsen. Az meg nem eladó.
Amúgy meg nem jön a fizu csúsznak megint de a tököm televan van most 1500ft a zsebembe. A festéspénz meg csak jövőhét péntek 250e. eladom a frézim monduk 200ért kipotolom 200al és veszek 1 fiatalabb frézit. amit nem kell szerelni.
http://youtu.be/zCGdxwjEB38