Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg par idom, idomhegesztes,festes,stb
hat ahogy igy elmondtad,a valtonal lesz vmit.se ures,csak csattanas,lehet szetugrott a valto, amikor a kuplungot buvolted?probald mar meg azt,h felteszed 2-esbe,es szepen susztatott kuplunggal elindulsz.kivancsi vagyokh, a csattanas 1-esbe nvan csak,v feltehetoelg az osszes sebessegnel.
Az én kis frézim pedig újra kellett építeni! Mert az előző gazdi költséghatékony javításokat eszközölt rajta! Ha jól rémlik úgy 130000 ment a blokk javítására,de utána jó lett!
Enyémé blokkjához sem kellett nyúlni, soha. Olaj, gumi, fékbetét, lánc, villaszimmering, benzin volt minden ami kellett bele.
Dolgoztál?
És akkor majd nekiállsz azt is szerelni.
Mert kell. Mindegyiket kell. Írnám hogy nincs kivétel de van. Egy. Pécsen. Az meg nem eladó.
OK mindjárt nekiesek csak be kell ugranom pestre óra utána szétkapom.
én eddig 70e költöttem . +átírás müszi de az nem számít. te még fogsz vagy 500 e arra a rizsrakétára.
Amúgy meg nem jön a fizu csúsznak megint de a tököm televan van most 1500ft a zsebembe. A festéspénz meg csak jövőhét péntek 250e. eladom a frézim monduk 200ért kipotolom 200al és veszek 1 fiatalabb frézit. amit nem kell szerelni.
me ráment arra a csodás motorra
Ja,jó reggelt!(bunkó )
Ne lógasd az ormányod. A generátornál nem tolhattál el semmit,a kuplung táján nézz szét,ott lehet valami.
Jobb reggelt.
Nem kell leszedni a generátorláncot ha leszeded azt jelenti szét van húzva a blokk mert csak úgy lehet. Mibű vegyem meg kajára nincs pénzem bakker.
Nekem is csak elnéztem.
Reggelt !
Huligán nekem a szürö a tank és az AC közt van.Kemény 200ft-é találtam bele újat.
nem kellett leszedni a generátorvgymi meghajtóláncot? biztos azt kúrtad el.. vedd meg a motorom. aaaazzz meeeegy.
Én tudom mi a baja...azzal az izével van baj ami kivonja a vízbűl a zoxigént
Én is megyek haza,majd otthonról még benézek.
Na mentem pápá. Köszi Gyula, Ábrus. És persze a többi lelkitárs
Ja már tudom melyik a nyomólap az a nagy baszás amibe vannak rugók meg az anya.