Asztalossal csináltattam az emeletre új falépcsőt.Megcsinálta.
Közben az asszony kitalálta,hogy a spejzba csináltassunk polcokat,beszéljek az asztalossal.Jó.Megbeszélve,de egy huszassal több lesz,mondja és kéri a lét.Én hülye meg odaadtam hozomra.
NA,PÁPÁ 20 000Ft.Ezután már csak a készre fizetek és átnézve mindent.
Én inkább olcsóbban adnám el,de biztos kp-ért mint drágábban,és vagy ki lesz fizetve vagy nem
Ez hasonlít arra mikor munkát vállalok,és előre kifizetik,mikor meg csinálni kéne szarul esik dolgozni,mert a lé már meg sincs régen,olyan ingyenmunka érzése van az embernek,és ilyenkor már nem érdeke hogy hamar meglegyen
ugye értitek mire gondolok. . .
meg nem fizetted meg a tanulopenzt:) nekem rohadt draga volt ez az iskola:) kepzeld el azt,amikor semmi sincs a kezedben. motor, forgalmi, penz a faszinal, nalad csak a torzskonyv. es ebbol szereztem vissza hazkutatassal a motort,meg a penzem. csak a hutosapka banta,az nem lett meg,de vettem ra 2000Ft-ert:)
volt oylan,h este 9kor a rendorsegen kotottunk ki,mert elcsaltam a sracot,es korbekaptuk 3-an.ebbol 2 akkora volt,mint adam kepzelheted az ugyeletes rendorNO(!) arcat,amikor odaalltunk,ez meg remegve makogott vmit.mi meg vigyorogtunk. masnapra megvolt a tanuvallomasa (a rendorok nem talaltak,mi besegitettunk nekik,es eloallitottuk ). egy hetre ra a motor hazkutatassal, rendorokkel visszkerult hozzam
Jó, azért nagyon aggódni nem kell, jóbarim uzsorázik, szoktam segíteni megoldani a problémákat. van pár módszer amit mi szeretünk, a tartozósak meg nem. (arról nem is beszélve, hogy ha nem fizet valaki, hipp-hopp megduplázódik, triplázódik egy tartozás)
qrvára igazatok van, nagyon oda kell figyelni
szerintem aki nem tud 250-300-at egybe letenni, az ne motort vegyen hanem biciklit
ez a "diákhitelből ősszel motort" számomra elég érdekesen hangzik no mind1, nem károgok többet
huligán:
biztos nem basztad el valahogy az üres visszajelzőjét amikor a vizpumpát szerelted? eléggé meg tud ott keményedni a vezeték, nálam simán eltörött a szigetelése, győztem betekergetni szikszalaggal hogy jó legyen (ue. vonatkozik a sztender kapcsolójára is)
azt elfelejtettem,h azota mindent elolvasok,amit alairok,es mindenrol masolatot kerek, minden jelentest,jegyzokonyvet ugy iratok le,ahogy en mondtam.mindent belevetetek,meg a legaprobb reszletet is. megegyszer nem szivom meg.
en is.masfel evig nem hasznaltam a motort,es 3 evembe kerult,mire visszakaptam a lovem (100.000Ft). ja es szerencsemre voltak tanuk,akik a Buntetojogi birosagon mellettem vallottak. nem,nem irtam el,sikkasztasert es csalasert a rendorseg jelentette fel az en bejelentesem alapjan.
Csak óvatosan verekedős!Nálunk az 1 ik srác eladta a HITELES kocsiját részletre,úgy hogy majd mindig küldi a vevő a törklesztőrészletet,amit ugye aztán ő befizet.
Ment is a dolog pár hónapig,mígnem 1 szer a postás nem a pénzt vitte,hanem az autó kulcsait,1 levéllel amiben az állt hogy:
-Bocsika,de ellopták a kocsit,igy nem fizetem a részleteket tovább!
Szegény eladó pali kocsi,és lóvé nélkül maradt.
Ami a legszebb hogy most fizeti az ellopott kocsi törlesztőrészleteit
--egyébként meg szerintem a vevő simán eladta bontásra(semmi lopás nem volt) és jó pénzt kapott érte,mert fiatal sérülésmentes autó volt
ja ezt csak érdekességként irtam le
Unalomból nem szerelgetünk!
Közben az asszony kitalálta,hogy a spejzba csináltassunk polcokat,beszéljek az asztalossal.Jó.Megbeszélve,de egy huszassal több lesz,mondja és kéri a lét.Én hülye meg odaadtam hozomra.
NA,PÁPÁ 20 000Ft.Ezután már csak a készre fizetek és átnézve mindent.
Ez hasonlít arra mikor munkát vállalok,és előre kifizetik,mikor meg csinálni kéne szarul esik dolgozni,mert a lé már meg sincs régen,olyan ingyenmunka érzése van az embernek,és ilyenkor már nem érdeke hogy hamar meglegyen
ugye értitek mire gondolok. . .
Má megint gondot csináltál magadnak?
Legalább közel lakik az ember,ha gebasz van eltudod érni?
volt oylan,h este 9kor a rendorsegen kotottunk ki,mert elcsaltam a sracot,es korbekaptuk 3-an.ebbol 2 akkora volt,mint adam
szerintem aki nem tud 250-300-at egybe letenni, az ne motort vegyen hanem biciklit
ez a "diákhitelből ősszel motort" számomra elég érdekesen hangzik
huligán:
biztos nem basztad el valahogy az üres visszajelzőjét amikor a vizpumpát szerelted? eléggé meg tud ott keményedni a vezeték, nálam simán eltörött a szigetelése, győztem betekergetni szikszalaggal hogy jó legyen (ue. vonatkozik a sztender kapcsolójára is)
Ment is a dolog pár hónapig,mígnem 1 szer a postás nem a pénzt vitte,hanem az autó kulcsait,1 levéllel amiben az állt hogy:
-Bocsika,de ellopták a kocsit,igy nem fizetem a részleteket tovább!
Szegény eladó pali kocsi,és lóvé nélkül maradt.
Ami a legszebb hogy most fizeti az ellopott kocsi törlesztőrészleteit
--egyébként meg szerintem a vevő simán eladta bontásra(semmi lopás nem volt) és jó pénzt kapott érte,mert fiatal sérülésmentes autó volt
ja ezt csak érdekességként irtam le