Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. motor hajtja 2 kereke van rokonok.
Ok papa jó melót a többieknek jó éjt mentem én is alukálni.
Nekem már nem volt több tippem,aztán még a végén kiderül hogy a Simo meg az Fzr rokonok.Mármint ami a hibát illeti!
Attól félek hogy meg fogod látni.(kiszakadt kuplungcsavar vagy törött nyomólap) A kuplungrugó csavarjait ha teszed vissza akkor azt KURVA FINOMAN meghúzni könnyen szakad a csavar feje!
Most viszont indulnom kell,reggel benézek.
Ok holnap fedél le és oldal sztenderen mert nem folyik ki az olaj ezt már tudom.
Nem a problémán röhögtem csak azon ahogy Gyula nyugalomra intette a népet hogy: "csak várni kell,majd előkerül"
törést lyukat?
És mit nézzek? mit kéne látnom?
Nos:mindjárt indulnom kell dolgozni de nem kell beszarni, valóban a kuplungfedelet kell levenni és meg kell nézni a nyomólapot mert lehet hogy amikor raktad össze akkor a kiengedett munkahenger túlnyomta a kuplungpálcán keresztül és ott lehet a gubanc (van nyomólapom és belső kosaram is) Tehát:fedél le-6 db kuplungcsavar+rugók ki-fedél le és néz. (megeshet hogy már nem 6 hanem csak kevesebb csavart kell kihajtanod )
kínomba énis röhögök bennetek bízok mágusok.
Nem elég, hogy érti ezt, de még röhögcsél is rakta.
Itt az én kis haverom. Már itt is motoroztunk mikor 2 éves volt.
Itt a hárompontos kérdés:mi csattog Tamás motorjában?
Ez nagyon jó!
Megmentőm mentorom segíts.
hát nemtudom Gyulám szerintem nem mert az 1ik tuti csak furat nem megy át az a felső az alsóról lövésem sincs. . .
Csak hogy nehogy eltévedjetek zeneileg: http://youtu.be/ZirNZ8QJWns
Amikor visszaraktad a szivattyú csavarjait,mindenhol van csavar?Úgy emlékszem kettő a blokkba megy,nem-e esetleg valamelyik túl hosszú,és a blokkon belül hozzáér valamihez?Mert máshoz nem nyúltál,akkor csak ott kell keresni a bajt!
Valaki üzenjen Ábrusnak,én kifogytam,nincs több verzióm.
Nem, finoman tudom csúsztatni és és most érezhetőbb mint előtte volt mert most már nem levegős.
De tudod mikor elkészülök és örülök hogy hétvégén megmutathatom a 4 éves keresztfiamnak a "hangos motojt" és mindig gyalog megyek. És mikor elmegy mellettünk 1 motoros és mondja pupu neked is ilyen van. és mikor hozod? És mennék már végre 1 jót de mikor elkészülök valamivel akkor előjön 1 másik hiba. Komolyan mondom fogtam a 10 kilós samut és ott álltam mellette hogy szétverem de lenyugodtam ez is akadály amin túl kell lépni.
Olyan volt még nekem,a Simo kuplung kinyomókar műanyag perselye széttört,és mikor félig kiengedtem a kuplungot,leugrott a tüske a kinyomóról,a motor meg vagy lefulladt,vagy ha nagy gázzal indultam,majd kiugrott alólam.Lehet hogy a kuplungod hirtelen ugrik vissza.
Tamás,én is szívom a f*szt,azt hittem elhozom a szerelőtől,aztán utána csak hajtani kell.Aha,fél napig pótoltam a hiányzó csavarokat,helyretettem egy-két dolgot,és még futnom kell egy kört,mert a szélső hengereken kihagy a gyújtás,úgy látszik kinyírták a vezérlőmet,még jó hogy van másik!
elöttem a primerlánc robbantotja ezen nem lehet állítani semmit.
Melyik láncra gondolsz ami a kereket köti össze a blokkal a sima hajtólánc? ahhoz nem nyúltam nem állítottam rajta semmit. ez a blokkból csattan.