Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ruha akkor bőr, micsoda kérdés?
A cordura nem hűvösebb, mielőtt megkérdeznéd

Végre megtaláltam régi kedvenc együttesem albumát
http://youtu.be/-0n_yCfmJmM
Na urak boldogan fekszek le alukálni holnap még lehet dolgozok de nincs sok kedvem ezek után hogy ma minden összejött holnap fizu jön sok . Jó éjt mindenkinek.
Tépek dolgozni. Csá.
E-mailben megnyitandó "csomag" sem érkezett. Vigyázunk.
Arra a hirdetésre jöttek a "csajok" amit feladtam a szocimotorokon e-mail címmel és telefonszámmal. (vírusellenőrzést már az elsőnél intenzíven nyomtam de semmi)
Na most hogy elvileg minden ok az első telót kivéve elkezdek ruha és csizma után nézni kérdés bőr vagy kordura?
Pöpec lesz így. Mekkorát röhögnék ha tényleg valami jó kis milf lenne
ez elsőre akár vicces is lehetne, de én a helyedben erősen elgondolkodnék azon, hogy mely oldalakat látogattam meg, (vagy bárki más ezen a gépen) illetve tragikus hirtelenséggel csinálnék egy vírus és trójai irtást.
Na milyen?

Hello Amanda!

What can I do for you? What do you make on the site? (szocimotorosok.hu)
Do you ride on the Jawa Mustang in the night? (na mer az a nem gyenge!)

I wait your answer: Én
ez ismerős hiba
Okok, holnap reggel lesz először időm itt ülni, meglesem majd a hsz-eket, mindent tudni akarok
Okvetlenül mondd neki hogy Fokozott figyelmet FORDÍTSON a váltókarra és a környékére!
Kicsit lemossa és azt a szutyokság nonfiguratív valamit eltávolítja róla, akkor még jó is lehet annyiért persze csak ha belül nem kuka
Látom le vagy maradva. Olvass vissza a nyaralásod idejére.
Kicsiny városkánkban 1 pár órával ezelőtt ütöttek el 1 motorost
meg nem erőssített infók szerint a vacsit már a legnagyobbik faterunkkal fogyasztja
Nincs mit.
Nem nézhettem sokáig hogy mindenféle alibi hibákkal teleflémeld az oldalt csak hogy szerepelhess.
Hmm. Először is megköszönném a kedves e-mailt, majd megkérdezném, hogy vajon melyik témában érdekelt a fórumon belül. Mi az ami megtetszett a profilomból, a hetyke kis bajusz tán? Áh nem, ez egy számítógép által generált e-mail, de erre már gondolom Te is rájöttél...legalábbis sejtésed tuti volt arról, hogy egy külföldi hölgyemény, nem pont a szocimotorosok honlapján keresgél barátot, BÁÁR manapság kitudja kérdeznék Tőle - persze csak a vicc kedvéért - valami személyeset, Ő milyen, mi a hobby-ja még a motorokon kívűl, képet kérnék mondjuk, ilyesmi
Haverom akarja megvenni. FZ 750 kissé átalakítva. 150eFt. Papíros.
. . . . . . . köszi mester a segítséget.
Sikííííííts te ribanc
Mi ez a gép?
P fiacskám! Te mit válaszolnál erre:

Feladó:
Amanda Armed amanda_4lov@yahoo.com
Címjegyzékbe vele!
Címzett: abrus@citromail.hu
Másolatot kap:
Tárgy: Hello Dear
Érkezett:
Ma 19:43

Hello Dear
My Name is favour i am a girl i saw your contact at this site:
(www.szocimotoros.hu) ,and i love your profile on it, i think we can
know each other and build a relationship from there,so please write me back
through my email address for more detail about me and my picture as well,
remember that Love is the most important in life.
thank and god bless you
please am waiting for your lovely reply soon.
thanks yours
favour

A "menj a kurva anyádba" nem ér! (értelmes válasz kell)