Na urak boldogan fekszek le alukálni holnap még lehet dolgozok de nincs sok kedvem ezek után hogy ma minden összejött holnap fizu jön sok . Jó éjt mindenkinek.
Arra a hirdetésre jöttek a "csajok" amit feladtam a szocimotorokon e-mail címmel és telefonszámmal. (vírusellenőrzést már az elsőnél intenzíven nyomtam de semmi)
ez elsőre akár vicces is lehetne, de én a helyedben erősen elgondolkodnék azon, hogy mely oldalakat látogattam meg, (vagy bárki más ezen a gépen) illetve tragikus hirtelenséggel csinálnék egy vírus és trójai irtást.
Hmm. Először is megköszönném a kedves e-mailt, majd megkérdezném, hogy vajon melyik témában érdekelt a fórumon belül. Mi az ami megtetszett a profilomból, a hetyke kis bajusz tán? Áh nem, ez egy számítógép által generált e-mail, de erre már gondolom Te is rájöttél...legalábbis sejtésed tuti volt arról, hogy egy külföldi hölgyemény, nem pont a szocimotorosok honlapján keresgél barátot, BÁÁR manapság kitudja kérdeznék Tőle - persze csak a vicc kedvéért - valami személyeset, Ő milyen, mi a hobby-ja még a motorokon kívűl, képet kérnék mondjuk, ilyesmi
Hello Dear
My Name is favour i am a girl i saw your contact at this site:
(www.szocimotoros.hu) ,and i love your profile on it, i think we can
know each other and build a relationship from there,so please write me back
through my email address for more detail about me and my picture as well,
remember that Love is the most important in life.
thank and god bless you
please am waiting for your lovely reply soon.
thanks yours
favour
A "menj a kurva anyádba" nem ér! (értelmes válasz kell)
A cordura nem hűvösebb, mielőtt megkérdeznéd
Végre megtaláltam régi kedvenc együttesem albumát
http://youtu.be/-0n_yCfmJmM